30-09-2021

24U SPECIAL
PREMIÈRE AVOND JAMES BOND

NO TIME TO DIE

Inhoud

24U nodigt jou uit voor de exclusieve première avond van de allernieuwste James Bond film: NO TIME TO DIE, op donderdag 30 september in Lab- 1 van 19.00 – 00.00 uur.

Wil jij als eerste deze film op het witte doek zien mis deze unieke avond dan niet! Wij begrijpen dat je dit event niet alleen wilt beleven dus neem je partner, collega’s en relaties ook mee. De rode loper ligt klaar dus we vragen je om in stijl te komen (smoking niet verplicht).

Een première ticket kost €49,50,- dit is inclusief ticket, bits, bites and drinks, uiteraard praten we na over deze film-klassieker tijdens de naborrel. Deze avond wil je niet missen!

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA zoekt hem echter op en roept de hulp van Bond in bij een ontvoeringszaak. De zoektocht leidt naar het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

 

Programma

19.00 

Aanvang evenement

20.00

Start film

21.30

Pauze

22.00

Vervolg

23.30

Borrel

00.00

Einde

 

Aanmelden

Info

Een première ticket kost €49,50,- dit is inclusief ticket, bits, bites and drinks.

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

 


Share

Zet in je beginscherm

Klik hieronder om de 24U website in het beginscherm van je telefoon te zetten