24U STARTUP

Donderdag 1 november organiseert 24 uur in bedrijf de 24U StartUp in het Philips Stadion. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Jeroen Wijering van JW Player.

Programma:
07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie: Jeroen Wijering van JW Player

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur
Einde en weer aan het werk

JW Player was tien jaar geleden een pionier op het gebied van web video en is nu uitgegroeid tot ‘s werelds grootste netwerk onafhankelijke platform voor videobesturing en intelligentie. Met meer dan 2 miljard unieke devices creëert men een datagrafiek met unieke inzichten van klanten en genereert men miljarden incrementele videoweergaven. Tegenwoordig biedt JW Player mediaprofessionals een krachtige en flexibele technologie om video te leveren, hun publiek te laten groeien en inkomsten te genereren met advertenties.

Het hoofdkantoor is gevestigd in New York met kantoren in Londen en Eindhoven en in 2017 kregen ze de naam Deloitte’s Technology Fast 500 ™.

Jeroen Wijering, mede-oprichter en CPO van JW Player, zal tijdens de 24U StartUp antwoord geven op vragen zoals; ‘Hoe ziet de toekomst van digitale video er uit?’, ‘Wie profiteert van video intelligentie?’, ‘Hoe kan het vertrouwen van consumenten en bedrijven in digitale gegevens worden hersteld?’, ‘Hoe anticipeer je op, en lever je, content die er toe doet?’.

24U STARTUP | Eindhoven

01.11.2018, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.