activiteiten

24u Kick off

Onze Kick Off’s zijn een vliegende start van de dag. Met een energiek ontbijt en een inspirerende key note. Bovendien matchen we je gericht met ondernemers op basis van inhoudelijke relevantie. Kortom: een ochtend vol nieuwe inzichten, energie en contacten.

24u Special

Onze specials zijn een verhaal apart. Letterlijk, want ieder jaar organiseren we iets anders waar beleving centraal staan. De ene keer op de fiets, de keer erop achter de pannen in de keuken. Wij organiseren de bijzondere ingrediënten; onze deelnemers maken de Special compleet.

24u Mediacafe

Het Mediacafe is een live bijeenkomst waar heel de Brainport van aan gaat. Met hippe en sexy thema’s en tafelgasten wordt er gesproken over nieuws, tech en ondernemerschap. Van persoonlijke verhalen van tafelgasten, een dragon’s den-rubriek met vakkundige jury en overzicht van de nieuwste trends. Als gast bij het mediacafe geniet je van drinks en bites en na afloop borrel je met de tafelgasten. Hier ontmoeten jong en oud elkaar en is geen onderwerp te gek.

24u Circles

Veel ondernemers stoeien met de vraag hoe ze de next level bereiken met hun organisatie. Dit vraagt om leiderschap en nieuwe inzichten. Hier gaan we actief mee aan de slag tijdens de 24U CIRCLES. Met 7 gelijkgestemde ondernemers doorloop je een inhoudelijk en intensief programma, onder begeleiding van experts. We behandelen onderwerpen als geld, leiderschap, acquisitie, fuck-ups, etc. Maar ook ieders persoonlijke uitdagingen. We delen kennis en inzichten en ontsluiten het netwerk voor elkaar. Zo gaan we stap voor stap van probleemstelling naar oplossing, en we stoppen pas als voor jou de cirkel rond is.

24u Connect

Tijdens onze Connects komen vraag en antwoord samen aan de keukentafel. We matchen vijf ondernemers voor een stevig, maar informeel gesprek onder begeleiding van een moderator. Over elkaars ondernemersreis en hulpvragen. Over lessen, valkuilen en inzichten. Want wij geloven dat jij leert en groeit van andermans kennis.

24u BORREL

Ondernemen is netwerken. De inhoud induiken, sparren met anderen, doelen stellen en je missie uitdragen. Jagen naar succes. Maar ondernemen is ook even de teugels loslaten. Met gelijkgestemden borrelen. Lekker ongedwongen, want juist dan komen de mooiste verhalen naar boven. Je ervaart het zelf tijdens onze 24U AFTERWORKS.

24u Treft

Elke bedrijf is een soort chocoladefabriek van Willy Wonka. Een plek die omgeven is door verhalen en anekdotes. Met een spannende voorgevel die uitnodigt om een kijkje achter de schermen te nemen. Om de unieke bedrijfsvoering met eigen ogen te zien. Om te proeven, te voelen en te beleven. Tijdens de 24U TREFT voegen we de daad bij het woord. Samen met ondernemers betreden we de poort van interessante organisaties uit de Brainport-regio. Op zoek naar hun gouden succesformule.

24U MASTERCLASS

Je leert een ondernemersleven lang. Zeker als je aanschuift bij de vakmeesters van deze wereld. De verschilmakers met een indrukwekkend trackrecord. Als ondernemer, als specialist en als persoon. In de 24U MASTERCLASS begeleiden ze jou tijdens een interactief en praktijkgericht gastcollege. Als inspiratiebron waar jij jouw eigen lessen uit haalt.

24U CHEFSTABLE

Tijdens onze Chefstable tafel je urenlang met andere ondernemers. Je gaat in gesprek over ondernemerslessen, zoals leiderschap. Maar natuurlijk ook over jou als persoon. Op een smaakvolle locatie met culinaire gangen en frisse inzichten.

WATT MAGAZINE

WATT Magazine is het one-of-a-kind mediaplatform van de Brainport-regio. Met persoonlijke verhalen, praktische tips en diepgravende inhoud over uiteenlopende thema’s. Van hightech tot sociaal en van strategie tot innovatie. Als 24U-lid bieden we jou de kans om ook het podium te pakken en zelf content te publiceren. Want als ondernemer ben jij ook een bron van waardevolle kennis.

24u CLUB NXT - TALKSHOW

Bij CLUB NXT leer je live in de studio van bekende gasten, succesvolle ondernemers en van elkaar. Ontmoet, leer en groei samen met andere jonge honden. CLUB NXT beleef je samen, stel jouw vragen, geniet van de drinks & bites en breid je netwerk uit. Met deze lessen uit de praktijk, zet jij straks zelf de volgende stap in je ondernemersreis.

24u CLUB NXT - Meet up

Onze Meet Ups maken young professionals wegwijs in hun ondernemerschap. Op tafel ligt een praktische en uitdagende case waar jij je met gelijkgestemden over buigt. Je deelt inzichten, brainstormt over slimme oplossingen en leert van andermans kijk op de zaak. Zo maak je snel veel waardevolle meters in je nog prille carrière.

24u HOW TO

24U HOW TO zijn kennisinjecties van experts uit het veld. In een korte video van zo’n 10 à 15 minuten nemen we je mee in een relevant onderwerp. Met altijd verschillende facetten van bedrijfsvoering en ondernemerschap zoals marketing, waardecreatie met A.I., finance, pitchen aan investeerders en meer.
Scroll naar boven