over 24U

Onze doelstelling is: netwerken met inhoud. Dit doen we het hele jaar door met een speciaal daarvoor gemaakt programma dat bestaat uit zeven uiteenlopende onderdelen met ieder een eigen karakter:

24U START UP
24U VONKT!
24U TREFT
24U CONNECT
24U LEDENDAG
24U CHEF’S TABLE
24U AUTO EVENT

vierkant1

24U STARTUP

Netwerken met inhoud en om 09.00 uur weer aan het werk?
Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Er is altijd een gastspreker met een presentatie over ondernemerschap met afsluitend de persoonlijke netwerkgesprekken.

24U VONKT!

Talkshow voor ondernemers.
Eén keer per kwartaal organiseren we 24U VONKT! in het Parktheater dat bestaat uit interviews met aansprekende gasten, een pitchpodium, theateroptreden en een stand-up column. Na de show is er gelegenheid om na te praten met de gasten en te netwerken.

24U TREFT

Tijdens 24U Treft nemen we een kijkje in de keuken van inspirerende bedrijven/organisaties. 24U Treft is een initiatief om kennis van én met ondernemers te delen. Naast een presentatie en rondleiding, waar we getuige zijn bijzondere (maak)processen, praten we graag na met een goed glas.

24U LEDENDAG

Jaarlijkse ledendag.
Eenmaal per jaar organiseren we een ledendag. Een actieve, gezellige middag met als doel elkaar nog beter leren kennen op een ontspannen manier.

24U CHEF’S TABLE

Bijeenkomst voor gelijkgestemde ondernemers in een culinaire setting. Doel is om tot dialoog te komen op basis van een thema en om waardevolle contacten te leggen. Het is maandelijks met een groep van ca 15 leden en gasten (persoonlijke uitnodiging!) en vindt altijd plaats bij één van onze leden.

24U CONNECT

Praten over netwerken, verbindingen leggen en het ambassadeurschap versterken. Twee keer per week nodigen we 3 leden uit voor een persoonlijk gesprek met als doel om elkaar te kunnen helpen en versterken. Deelname is op persoonlijke uitnodiging.