over 24U

Onze doelstelling is: netwerken met inhoud. Dit doen we het hele jaar door met een speciaal daarvoor gemaakt programma dat bestaat uit zes uiteenlopende onderdelen met ieder een eigen karakter:

24U START UP
24U VONKT!
24U PODIUM
24U CONNECT
24U LEDENDAG
24U CHEF’S TABLE
24U TRAVEL

vierkant1

24U STARTUP

Netwerken met inhoud en om 09.00 uur weer aan het werk?
Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Er is altijd een gastspreker met een presentatie over ondernemerschap met afsluitend de persoonlijke netwerkgesprekken.

Vonkt #4_30

24U VONKT!

Talkshow voor ondernemers.
Eén keer per kwartaal organiseren we 24U VONKT! in het Parktheater dat bestaat uit interviews met aansprekende gasten, een pitchpodium, theateroptreden en een stand-up column. Na de show is er gelegenheid om na te praten met de gasten en te netwerken.

Naamloos-2

24U PODIUM

Tijdens deze bijeenkomst geven we letterlijk podium aan onze leden. Enerzijds laten we ons inspireren door enthousiaste en waargebeurde (ondernemers)verhalen en anderzijds brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Aansluitend is er alle ruimte om na te praten en elkaars netwerk te ontsluiten voor elkaar.

kennis

24U CONNECT

Praten over netwerken, verbindingen leggen en het ambassadeurschap versterken. Twee keer per week nodigen we 3 leden uit voor een persoonlijk gesprek met als doel om elkaar te kunnen helpen en versterken. Deelname is op persoonlijke uitnodiging.

24U KENNIS ART HOTEL_41

24U LEDENDAG

Jaarlijkse ledendag.
Eenmaal per jaar organiseren we een ledendag. Een actieve, gezellige middag met als doel elkaar nog beter leren kennen op een ontspannen manier.

ChefsTable Out of the Blue_18

24U CHEF’S TABLE

Bijeenkomst voor gelijkgestemde ondernemers in een culinaire setting. Doel is om tot dialoog te komen op basis van een thema en om waardevolle contacten te leggen. Het is maandelijks met een groep van ca 15 leden en gasten (persoonlijke uitnodiging!) en vindt altijd plaats bij één van onze leden.

silicon-valley-foto_thumb_thumb__1455538177

24U TRAVEL

Grenzeloos inspireren en ontmoeten. 24U Travel biedt een aantal reizen voor ondernemers met diverse bestemmingen. Doel is inspiratie, kennis opbouwen en contacten leggen met aansprekende organisaties. Meegaan op reis daagt je tevens uit om afstand te nemen van je dagelijkse praktijk en stimuleert outside de box-denken.