prikbord

Spelregels

Heb je een aanbieding, evenement, uitnodiging, persbericht of vacature, dan kan die geplaatst worden op ons prikbord.
Geef in maximaal 50 woorden de kern van je boodschap weer en stuur deze met link en/of foto naar info@24uurinbedrijf.nl

SX

SX FRESH; SPORT & CONNECT

Netwerken en sporten schept een band en is leuk! Met SX FRESH brengt SX Sportsclub 1 keer per maand ondernemers bij elkaar en zorgen voor een frisse start van de week! Voor meer info en aanmelden klik hier.

ROEL OOSTRA PRIJS

PARKTHEATER EINDHOVEN

We willen Parktheater Eindhoven van harte feliciteren met het winnen van de Roel Oostraprijs 2017, de prijs voor het meest gastvrije theater. Klaas Seelen die de prijs namens Parktheater in ontvangst nam zegt erg vereerd te zijn: ‘Het is een kroon op ons werk. Afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de klantvriendelijkheid en gastvrijheid van het theater. Maar echte gastvrijheid zit in de mensen zelf. Onze medewerkers zijn intrinsiek gemotiveerd om onze gasten een welkom gevoel te geven’. Lees meer

Philips museum prikbord

PHILIPS MUSEUM

Het Philips Museum is GLOW-host! Van 11 t/m 18 november zijn ze het bijzondere decor van een pop-up restaurant van Chefstable. In hun pop-up is een proeverij van vijf verschillende canapés en krijgt u een glas heerlijke Ruinart-champagne. U kunt dit arrangement á € 61,50 (excl. btw) p.p. boeken via boekingen-museum@philips-museum.com.

Vinoteca Thusrday

VINOTECA THURSDAY

Donderdag 28 september, 26 oktober & 30 november organiseert Bar & Restaurant Vestdijk47 & Pullman Eindhoven Cocagne tussen 18:00-20:00 uur “Vinoteca Thursday”.
Lekker informeel genieten met collega’s, vrienden en relaties van heerlijke wijnen en tongstrelende hapjes en dit alles op de beats van onze Lounge DJ.

KMWE logo

VACATURE PRODUCTIELEIDER

KMWE Toolmanagers is op zoek naar een productieleider. Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces en het waarborgen dat gereedschappen worden vervaardigd, die voldoen aan de specificaties en afgesproken levertijden. Daarbij bewaak je de kwaliteit. Interesse? Stuur dan een mail t.a.v. Wim van Beers.

toekomstgeluid

STEUN STICHTING TOEKOMSTGELUID!

Duizenden kinderen in Nederland zijn vanwege uiteenlopende omstandigheden uit huis geplaatst. Vaak door een verstandelijke beperking en/of complexe gedragsproblematiek. De eerste fase van hun leven begint daardoor moeizaam en de toekomst lijkt uitzichtloos. Met muziektherapie biedt de Eindhovense stichting Toekomstgeluid deze kinderen een kans op een betere toekomst. Steun ons & doneer voor nieuwe projecten.

prikbord

10% KORTING VOOR LEDEN

Ben je lid van 24U? Dan krijg je 10% korting bij Varna Wijneneen sfeervolle moderne wijnzaak waar smaak voorop staat en hun doel is om jou van een heerlijk glas wijn te laten genieten. PROOST!

prikbord-saam-werkt

VACATURES

SaamWerkt zoekt nieuwe collega’s. Voor meer informatie klik hier of neem contact op met Ronald Braken.

prikbord 1

DE GOUDEN REIGER

Wij feliciteren 24U-lid Veldkamp Produkties met het winnen van de Gouden Reiger, de award voor audiovisuele doelgroepencommunicatie in Nederland, voor beste opdrachtfilm in de categorie ‘Kwaliteit / Effectiviteit’. De prijs is gewonnen met de film ‘Dit Beweegt Brabant’, geproduceerd in opdracht van de Provincie Noord-Brabant. foto: Roeland Hoefsloot

studiobonkend

VACATURE MULTIMEDIA VORMGEVER

Studio Bonkend is op zoek naar een multimedia vormgever met passie voor grafische vormgeving en een grote affiniteit met de online wereld. Iets voor jou? Kijk dan snel hier voor meer info.

1098

MEET-UP DRINKS

Zin in een inspirerend gesprek? Of gewoon een gezellige ontmoeting, aan het begin van het weekend, bij een goed glas wijn? Om de week bij Kazerne: vrijdagmiddag aperitivo. Een informele meet-up voor uiteenlopende netwerken, altijd midden tussen de expositie, met een korte inhoudelijke noot. Wij regelen de hapjes. Sluit jij je aan bij onze community?

prikbord-uit-in-ehvn_thumb__1438867757_thumb__1441279752

UIT IN EINDHOVEN

Aanbieding adverteren

Uitsluitend voor 24U leden.
Driemaal adverteren in Uit in Eindhoven Seizoen 2016/2017 met korting! De advertentie komt terecht in de Uitkrant op vooraf gereserveerde momenten (kalendermaanden).
Oplage 42.000 stuks, waarvan 32.000 h-a-h- verspreid wordt en de rest verdeeld wordt op ruim 900 uitgiftepunten in Eindhoven en omgeving. Interesse? Stuur dan een mail.

ICT AANBODKRANT | UWV

Uit onderzoek blijkt dat werkgevers in deelsectoren moeite hebben om hun vacatures te vervullen. Dit geldt onder meer voor de ICT. Reden voor UWV om via een ICT Aanbodkrant vraag en aanbod te stimuleren en te ondersteunen. De ICT Aanbodkrant bevat een selectie van werkzoekenden ICT Professionals die (per direct) beschikbaar zijn en uiteenlopende werkervaring hebben opgedaan binnen de IT. Interesse? Vraag de krant hier aan!

prikbord

RUIMTE TE HUUR

Diverse ruimten te huur in het bedrijfsverzamelgebouw Ekkersrijt 4002-4012. Ruimten op begane grond alsmede op 2e verdieping.
Eigen parkeerplaats aan achterzijde. Zowel Retail als kantoor bestemming. Gelegen in een ondernemende omgeving met bedrijven als IKEA, MediaMarkt, Prodrive, Neways.  Voor meer informatie stuur een mail.

Vragenbank logo goed

DE VRAGENBANK

De beste studenten van de TU/e gaan aan de slag met innovatievraagstukken van MKB´ers, Hightech-bedrijven en installateurs. Door De Vragenbank kunnen MKB’ers nu vroegtijdig in contact komen met hoogopgeleide studenten (en dus potentiële toekomstige werknemers) en tegelijkertijd profiteren van actuele, wetenschappelijke kennis. Klik hier om jouw vraag in te dienen en voor informatie over de praktische werkwijze.

Naamloos-5

OPEN SEMINAR: ‘Laat ons samen de grens verleggen’

Op donderdag 26 oktober organiseert Harry van Hest i.s.m. Visit Brabant een seminar over de verschillen in zaken doen tussen Nederlanders en Belgen. Een gratis verkenningsdag bij Landgoed Huize Bergen dat u naar wens zelf mag samenstellen. Meer informatie.

prikbord

BIBLIOTHEEK EINDHOVEN

Dinsdag 31 oktober van 19.30 – 22.00 uur neemt trendwatcher van het jaar 2015 én 2016 Richard van Hooijdonk je mee naar de technologische transformatie van informatie. Van oude boeken naar augmented reality.
Meer informatie en aanmelden

prikbord

W2 INSIGHT

Op 6 okt, 3 nov en 8 dec organiseert W2 Insight een leerzame workshop. Voor iedere ondernemer is het van essentieel belang dat je duidelijk koers en bestemming van en voor je bedrijf bepaalt. Op zich vaak al lastig genoeg! Nog lastiger is het om deze koers te houden of effectief bij te stellen wanneer omstandigheden veranderen. ‘Strategie met Ballen’ is uniek en dé manier om voortaan elke strategie gemakkelijk te bepalen, doelen te stellen en meteen ook effectief over te gaan tot actie. Klik hier voor meer info.

expo 2 go

EXPO-2-GO

Mansveld Expotech (MX) lanceert officieel het concept Expo-2-Go. Dit concept biedt klanten de mogelijkheid om apparatuur met de bekende MX-kwaliteit te huren en deze zelf te installeren. De organisatie kan met behulp van Expo-2-Go snel schakelen bij een aanvraag. Daarnaast zorgt Expo-2-Go ervoor dat de klant zelf de controle heeft bij de technische installaties. Meer info.

Thumbnail24keer7_300x300

24keer7

Het ultieme social media pakket waarmee je in één keer klaar bent. SoMMedia maakt voor jou een pakket van 24 clips van ieder 7 seconden die je natuurlijk geheel naar eigen inzicht kan publiceren op social media. Elke clip heeft zijn eigen boodschap maar straalt jouw merk helemaal uit. Prijs: € 999,-. Klik hier voor meer info.

mansveld

NIEUWE SAMENWERKING MANSVELD EXPOTECH EN JAARBEURS

Mansveld Expotech en Jaarbeurs hebben onlangs een meerjarige overeenkomst getekend voor een nieuwe samenwerking. Vanaf 1 januari 2018 is Mansveld Expotech gedurende een periode van 5 jaar de exclusieve huisinstallateur van Jaarbeurs.

annemarie

ANNEMARIE VAN GAAL OVER ONDERNEMERSCHAP

Ondernemer en investeerder Annemarie van Gaal praat op 21 september gepassioneerd over alle aspecten van het ondernemerschap, waarbij lef en innovatie altijd een grote rol spelen.
Locatie: de Bibliotheek Eindhoven. Meld je hier aan.