prikbord

Spelregels

Heb je een aanbieding, evenement, uitnodiging, persbericht of vacature, dan kan die geplaatst worden op ons prikbord.
Geef in maximaal 50 woorden de kern van je boodschap weer en stuur deze met link en/of foto naar info@24uurinbedrijf.nl

29 SEPTEMBER TRIATHLON

Staat gezondheid (en bewegen in het algemeen) van uw werknemers bij u hoog in het vaandel? Deelname aan een korte afstand triathlon is dan de uitdaging voor 2019! Op 29 september wordt de eerste editie van de Triathlon Brabant gehouden in recreatiegebied “Berkendonk” in Helmond. Van mei tot en met oktober trainen een tal van triathleten in en rondom dit gebied. Als organisatie bieden we clinics als voorbereiding voor uw medewerkers. Voor meer info klik hier of mail voor vragen naar Jos van Langh.

INSPIRATIEREIS TEL AVIV EN JERUZALEM

Never Ever Blue neemt je dit najaar mee op inspiratiereis naar Tel Aviv; dé plek als het gaat om hospitality & food trends. Ontdek de nieuwste concepten, bezoek creatieve hotspots en leg contacten met vakgenoten! Enkele hoogtepunten: kick-off bij de Nederlandse ambassade, ontmoeting met David Fattal, één van Israëls belangrijkste hospitality ondernemers, bezoek aan Jeruzalem en een aantal unieke diners in verrassende settings. Voor meer info: inspiratiereis Tel Aviv

Vragenbank logo goed

DE VRAGENBANK

De beste studenten van de TU/e gaan aan de slag met innovatievraagstukken van MKB´ers, Hightech-bedrijven en installateurs. Door De Vragenbank kunnen MKB’ers nu vroegtijdig in contact komen met hoogopgeleide studenten (en dus potentiële toekomstige werknemers) en tegelijkertijd profiteren van actuele, wetenschappelijke kennis. Klik hier om jouw vraag in te dienen en voor informatie over de praktische werkwijze.

OPEN HIRING

Als tweede bedrijf in Nederland gaat Chain Logistics voor zijn vestiging in Uden nieuwe medewerkers aannemen via het grensverleggende concept van Open Hiring. Zij hoeven niet te solliciteren om aan een baan te komen en naar hun cv en arbeidsverleden wordt niet gekeken. Als ze maar gemotiveerd zijn en denken het werk aan te kunnen. Kandidaten melden zich aan en worden op een vacaturewachtlijst gezet. Zo gauw er een werkplek is, kunnen ze aan de slag. Voorlopig gaat het om productiewerk (assembleren). Wie daardoor interesse heeft kan zich vanaf nu inschrijven bij Chain Logistics in Uden. Voor meer info klik hier.

TECH TO MARKET IS HIRING

Tech To Market is looking for a smart marketer, up for a challenge, who wants to be part of this region’s mission of becoming the ‘high-tech capital of the world’. You will work for one, or some, of our highly ambitious clients in Brainport Eindhoven and beyond. Read more.

10% KORTING VOOR LEDEN

Ben je lid van 24U? Dan krijg je 10% korting bij Varna Wijneneen sfeervolle moderne wijnzaak waar smaak voorop staat en hun doel is om jou van een heerlijk glas wijn te laten genieten. PROOST!

DIGITALE WERKPLAATS

Tijdens de Dutch Technology Week (DTW) van 20 tot en met 24 mei 2019 komt Google met de Digitale Werkplaats naar Eindhoven. Als ondernemer of student kunt u gratis workshops volgen over o.a. het vergroten van online zichtbaarheid, online veiligheid en programmeren. Bijscholen op digitalisering en het blijven investeren in de eigen ontwikkeling, draagt bij aan een toekomstbestendig bedrijf, een krachtig CV, maar ook persoonlijk geluk. In 2015 was Eindhoven de eerste stad waar Google een Digitale Werkplaats organiseerde. Hier hebben toen ruim 900 ondernemers gebruik van gemaakt. Voor meer info en aanmelden klik hier.

GEBRUIK DE APP DEVELOPMENT CANVAS OM SUCCESVOLLE APPS TE ONTWIKKELEN

Overweeg je om een app te (laten) ontwikkelen? Dat is helaas nog niet zo simpel. Het hele business model van de app moet kloppen. En als je een app ontwikkelt als aanvulling op je dienstverlening moet de app ook in je business passen. Hiervoor ontwikkelde Dutch Coding Company de App Development Canvas. Omdat ze van mening zijn dat deze canvas voor iedereen relevant is die een app wilt ontwikkelen, is deze gratis beschikbaar op:
https://dutchcodingcompany.com/adc/