prikbord

Spelregels

Heb je een aanbieding, evenement, uitnodiging, persbericht of vacature, dan kan die geplaatst worden op ons prikbord.
Geef in maximaal 50 woorden de kern van je boodschap weer en stuur deze met link en/of foto naar info@24uurinbedrijf.nl

PARKTHEATER EINDHOVEN GENOMINEERD VOOR THEATER VAN HET JAAR PRIJS 2018

Parktheater Eindhoven is voor de zevende keer genomineerd voor de Theater van het Jaarprijs. De leden van de Vereniging Vrije Theater Producenten (VVTP) hebben afgelopen maandag  opnieuw hun stemmen uitgebracht op de Nederlandse theaters. In de categorie grote theaters zijn naast het Parktheater DeLaMar Theater (Amsterdam), Theater De Meervaart (Amsterdam), Amphion (Doetinchem), Theater aan het Vrijthof (Maastricht), Nieuwe Luxor (Rotterdam) en Theater De Stoep (Spijkenisse) genomineerd. In 2014 won het Parktheater de prijs en mocht het theater zich een jaar lang Theater van het Jaar noemen.

VOTE FOR KAZERNE

We are very proud and happy to be nominated for the Eindhoven Cultuurprijs. The organization selects local institutions, makers and initiatives that inspire and contribute to the cultural environment of Eindhoven. Winning the so called Stimuleringsprijs will enable us to bring the role and value of design to the attention of more people and to offer a stepping stone to even more creative talentBut we can’t do it alone. We need your vote to win.Help us win! How? Simple. All we need from you is just one click. Only 3 more days to go. Voting ends October 7.

WERKTUIN040

Wil jij ook tijd met je kind doorbrengen en werken aan je bedrijf? Dan is Werktuin040 iets voor jou! Werktuin040 is de enige werkplek voor ouders waar je efficiënt kan werken, terwijl je kind kan spelen en slapen in een aparte ruimte. Om dit innovatieve concept te waarborgen, zijn we aan het crowdfunden! Voor meer info, klik hier.

D&J HUISBEURS

Tijdens de 1ste D&J Huisbeurs op 27 september van 12-18.00 uur stelt D&J, samen met hun belangrijkste leveranciers, de mooiste en origineelste promotieartikelen aan u voor! Vanzelfsprekend zullen hun vaste leveranciers van werk- en promotionele kleding en kerstpakketten niet ontbreken.
Met een hapje en een drankje staat D&J Workwear + premium gifts voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en een oplossing op maat van uw bedrijf uit te werken. Aanmelden kan via info@dj-print.nl.

TECH TO MARKET IS HIRING

Tech To Market is looking for a smart marketer, up for a challenge, who wants to be part of this region’s mission of becoming the ‘high-tech capital of the world’. You will work for one, or some, of our highly ambitious clients in Brainport Eindhoven and beyond. Read more.

TEGEN DISCRIMINATIE EN VÓÓR GELIJKE BEHANDELING

Ongelijk behandeld? Vanwege dingen die er niet toe doen, zoals je geloof, leeftijd, ras of geslacht? Dat noemen we discriminatie! Ook Eindhoven zet een streep door Discriminatie. In lijn met de landelijke campagne heeft het Adviespunt Discriminatie i.o.v. de Gemeente Eindhoven een eigen ‘Eindhovense’ variant gemaakt met de DIS NIE campagne. De komende weken kun je deze campagne overal in de stad tegenkomen. Meer info.

STEUN STICHTING TOEKOMSTGELUID!

Duizenden kinderen in Nederland zijn vanwege uiteenlopende omstandigheden uit huis geplaatst. Vaak door een verstandelijke beperking en/of complexe gedragsproblematiek. De eerste fase van hun leven begint daardoor moeizaam en de toekomst lijkt uitzichtloos. Met muziektherapie biedt de Eindhovense stichting Toekomstgeluid deze kinderen een kans op een betere toekomst. Steun ons & doneer voor nieuwe projecten.

UIT IN EINDHOVEN

Aanbieding adverteren

Uitsluitend voor 24U leden.
Driemaal adverteren in Uit in Eindhoven Seizoen 2017/2018 met korting! De advertentie komt terecht in de Uitkrant op vooraf gereserveerde momenten (kalendermaanden).
Oplage 42.000 stuks, waarvan 32.000 h-a-h- verspreid wordt en de rest verdeeld wordt op ruim 900 uitgiftepunten in Eindhoven en omgeving. Interesse? Stuur dan een mail.

WORKSHOP IN BIBLIOTHEEK EINDHOVEN

Je bent jong, ambitieus. En dus ga je dóór. Langdurige overbelasting kan resulteren in een burn out; je lichaam trekt aan de noodrem. Steeds vaker komt burn out voor bij jong volwassenen. Tijdens deze workshop deelt Mariëlle Lunenburg haar inzichten, opgedaan door eigen ervaring én vele gesprekken met ‘opgebrande’ young professionals. Het ‘hoe’ en ‘waarom’ van een burn-out op jonge leeftijd komen aan bod.

Meer informatie en aanmelden hier.

PARKTHEATER OMGEBOUWD TOT CLUB

Op 27 oktober bouwt Club Guy & Roni het Parktheater Eindhoven tijdelijk om tot club. Om te raven tussen het pluche. Het danstheater van Club Guy & Roni herschrijft vanuit Groningen de wetten van het genre. Het gebruiken van meerdere kunstvormen – terwijl de nadruk op dans blijft – zorgt voor unieke voorstellingen. Mechanical Ecstasy is de ultieme viering van dit uitgangspunt. Onlangs won regisseur Guy Weizman nog de regieprijs op het theaterfestival voor zijn voorstelling SALAM. Na afloop van de voorstelling zal er nog een geweldige afterparty zijn in de Philipszaal met DJ ROBOB, dit wil je zeker niet missen!

Klik hier voor meer informatie.

INNTEL HOTELS ART EINDHOVEN BRUILOFTEN

Voor de meest bijzondere dag van uw leven zoekt u toch ook de mooiste locatie? Hartje Eindhoven, met uitzicht op het Rijksmonument de Lichttoren kan de limo voorrijden in de onder architectuur aangelegde tuin. Bij binnenkomst zijn uw gasten meteen verrast door het artistiek ingerichte hotel met een duidelijke knipoog naar de Philips historie van deze locatie. Van het ja- woord tot bruisend feest, het kan allemaal onder één dag. Waarna u zelf nageniet in de Jacuzzi van de Loft Suite in het monumentale gedeelte van het hotel.

Meer informatie, klik hier.

OP REIS MET BRABANT START

Ga je mee op reis? We vertrekken op 1 oktober om 12.00 uur vanaf het nieuwe station88 in Tilburg. Tijdens ons reis komen we voorbij inspirerende projecten van startersorganisaties. Ook zijn er interessante reizigers aan boord; allen met een groot hart voor het helpen van startende ondernemers. Neem plaats in speciale coupés om met elkaar relevante thema’s en uitdagingen te bespreken. Reserveer hier je ticket.

EINDHOVENSE PRODUCTIE VALT OPNIEUW IN DE PRIJZEN

Veldkamp Produkties en Sioux bahalen brons op het 2018 New York Festivals World’s Best TV & Film. Producent Jeroen Veldkamp van Veldkamp Produkties en opdrachtgever Mark Hoevenaars van Sioux namen de bronzen medaille dinsdagavond 10 april in ontvangst tijdens het awards gala in Las Vegas. In de bedrijfsfilm laat Sioux zien hoe technologie de wereld om ons heen verandert en schept het hightech bedrijf een beeld van een innovatieve toekomst met oneindige mogelijkheden. De video is hier te bekijken.

1098

ICT AANBODKRANT | UWV

Uit onderzoek blijkt dat werkgevers in deelsectoren moeite hebben om hun vacatures te vervullen. Dit geldt onder meer voor de ICT. Reden voor UWV om via een ICT Aanbodkrant vraag en aanbod te stimuleren en te ondersteunen. De ICT Aanbodkrant bevat een selectie van werkzoekenden ICT Professionals die (per direct) beschikbaar zijn en uiteenlopende werkervaring hebben opgedaan binnen de IT. Interesse? Vraag de krant hier aan!

Vragenbank logo goed

DE VRAGENBANK

De beste studenten van de TU/e gaan aan de slag met innovatievraagstukken van MKB´ers, Hightech-bedrijven en installateurs. Door De Vragenbank kunnen MKB’ers nu vroegtijdig in contact komen met hoogopgeleide studenten (en dus potentiële toekomstige werknemers) en tegelijkertijd profiteren van actuele, wetenschappelijke kennis. Klik hier om jouw vraag in te dienen en voor informatie over de praktische werkwijze.

10% KORTING VOOR LEDEN

Ben je lid van 24U? Dan krijg je 10% korting bij Varna Wijneneen sfeervolle moderne wijnzaak waar smaak voorop staat en hun doel is om jou van een heerlijk glas wijn te laten genieten. PROOST!

GEBRUIK DE APP DEVELOPMENT CANVAS OM SUCCESVOLLE APPS TE ONTWIKKELEN

Overweeg je om een app te (laten) ontwikkelen? Dat is helaas nog niet zo simpel. Het hele business model van de app moet kloppen. En als je een app ontwikkelt als aanvulling op je dienstverlening moet de app ook in je business passen. Hiervoor ontwikkelde Dutch Coding Company de App Development Canvas. Omdat ze van mening zijn dat deze canvas voor iedereen relevant is die een app wilt ontwikkelen, is deze gratis beschikbaar op:
https://dutchcodingcompany.com/adc/

BIJZONDER DINEREN MET HET HELE TEAM TIJDENS DDW

Coded Dinner is een food experience vol onverwachte wendingen. De kelder van Plan-B wordt getransformeerd tot een ruimte vol verwondering waar aandacht voor eten en drinken centraal staan. Coded Dinner laat je op een fantasierijke manier beseffen wat je proeft. Oorsprong, verwerking, geur, kleur en smaak. Je staat erbij stil en zult de gerechten – met liefde bereid door Maison de Boer –  ontcijferen en écht proeven. Maar dat gaat niet vanzelf: door middel van slim samenwerken, zul je elke volgende gang vrij moeten spelen. Een verfijnde lunch of diner, heerlijke drankjes, netwerken en echte aandacht voor wat je eet. Een onvergetelijke ervaring!

Klik hier voor meer info.

HALLMARK EUROPE VERTROUWT OP TREAMS!

De grootste fabrikant van wenskaarten, Hallmark, en Treams, het bedrijf achter een software die helpt bij het groeien en ontwikkelen van medewerkers, teams en organisaties. Na een gedegen voortraject heeft Hallmark het vertrouwen in Treams uitgesproken en zullen zij samen gaan werken aan de groei en ontwikkeling van de medewerkers van Hallmark. De doelstelling van de samenwerking is om samen te bouwen aan continue groei van het Hallmark-team in Europa.

INSPIRATIETOUR ORLANDO

‘Behind the scenes’ bij Harry Potter, tips van Disney World over klantenbinding en nog veel meer. Dit najaar organiseert Conradi Concepts een inspiratiereis naar Orlando/IAAPA. Met als doel dé trends in horeca en leisure te ontdekken en beleven. You’re invited! Klik hier voor meer informatie.

TOPSTATE BOOSTCAMP

Het belangrijkste instrument in je business ben jezelf. Als je niet optimaal functioneert dan zie je dat vaak terug in je (bedrijfs)resultaten. Wil je duurzaam op hoog niveau presteren dan moeten je achterliggende fysiologische systemen in topvorm zijn. Train gratis met de BoostCamp mee en krijg grip op je energieleverancier en de mindfucks van je brein. Klik hier voor meer info.

EXPO-2-GO

Mansveld Expotech (MX) lanceert officieel het concept Expo-2-Go. Dit concept biedt klanten de mogelijkheid om apparatuur met de bekende MX-kwaliteit te huren en deze zelf te installeren. De organisatie kan met behulp van Expo-2-Go snel schakelen bij een aanvraag. Daarnaast zorgt Expo-2-Go ervoor dat de klant zelf de controle heeft bij de technische installaties. Meer info.

24keer7

Het ultieme social media pakket waarmee je in één keer klaar bent. SoMMedia maakt voor jou een pakket van 24 clips van ieder 7 seconden die je natuurlijk geheel naar eigen inzicht kan publiceren op social media. Elke clip heeft zijn eigen boodschap maar straalt jouw merk helemaal uit. Prijs: € 999,-. Klik hier voor meer info.