prikbord

Spelregels

Heb je een aanbieding, evenement, uitnodiging, persbericht of vacature, dan kan die geplaatst worden op ons prikbord.
Geef in maximaal 50 woorden de kern van je boodschap weer en stuur deze met link en/of foto naar info@24uurinbedrijf.nl

Leeuw opleidingen genomineerd voor “autorijschool van het jaar” trofee.

Stem op ze via de link !

Link

VELDKAMP PRODUKTIES GENOMINEERD

Film- en videoproducent Veldkamp Produkties uit Eindhoven is met maar liefst 3 films genomineerd voor een Gouden Reiger. Gefeliciteerd! De Gouden Reigers worden op vrijdagavond 1 november 2019 uitgereikt op ‘De Avond van de Opdrachtfilm’ in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Klik hier voor de genomineerden.

PROEVERIJ

Speciaal voor de vaste, zakelijke en particuliere relaties presenteert Varna Wijnen op maandag 7 oktober in de avond een uitgebreide selectie fantastische wijnen uit het hogere segment, die tevens uitermate geschikt zijn als relatiegeschenk. Try before you buy. Bekende klassiekers en verrassende nieuwkomers gepresenteerd met prachtige eindejaars- en geschenkverpakkingen. Aanvang 19:00 – 22:00 uur. Reserveren kan via info@varnawijnen.nl, bel 040 2372851 of kom naar de winkel.

MOOIE ONTWIKKELINGEN BIJ ARTEBO

Met een uitbreiding in de vorm van Danny van Gerven, heeft Artebo een mooie versterking gevonden. Daarom gaan ze de begane grond van hun pand in Waalre verbouwen naar 4 mooie werkplekken. Artebo wil 3 van deze plekken verhuren aan (bij voorkeur complementaire) zelfstandigen. Compleet met tafel, licht, verwarming, verzekering etc. De plekken worden verhuurd voor €295,- per maand (excl. BTW). De planning is voor de bouwvak klaar te zijn. Wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar Artebo.

GEBRUIK DE APP DEVELOPMENT CANVAS OM SUCCESVOLLE APPS TE ONTWIKKELEN

Overweeg je om een app te (laten) ontwikkelen? Dat is helaas nog niet zo simpel. Het hele business model van de app moet kloppen. En als je een app ontwikkelt als aanvulling op je dienstverlening moet de app ook in je business passen. Hiervoor ontwikkelde Dutch Coding Company de App Development Canvas. Omdat ze van mening zijn dat deze canvas voor iedereen relevant is die een app wilt ontwikkelen, is deze gratis beschikbaar op:
https://dutchcodingcompany.com/adc/

10% KORTING VOOR LEDEN

Ben je lid van 24U? Dan krijg je 10% korting bij Varna Wijneneen sfeervolle moderne wijnzaak waar smaak voorop staat en hun doel is om jou van een heerlijk glas wijn te laten genieten. PROOST!

ONTRUIMEN DOE JE ZO

Iedere organisatie zal, naast de terugkerende BHV cursus, ook oefeningen moeten organiseren om hun mensen voor te bereiden. De bekendste daarvan is de ontruimingsoefening. Als specialist op BHV gebied, wil B&V Safety leden van 24 uur in Bedrijf een keer gratis bijstaan met hun ontruimingsoefening. Heeft u interesse?

JOIE DE VIVRE!

Vrijdag 13 September verandert de wijnbar van Varna Wijnen in Café Chantant. Verwacht een nostalgische Franse avond met live muziek en heerlijke Franse wijnen. Oscar de Boer zingt liedjes uit het repertoire van Jacques Brel. Met humor, passie, liefde en mededogen laat Jacques Brel ons horen en voelen, wat het is om mens te zijn. De inloop is om 20:00u en we starten om 20:30u. Kosten zijn 16,- pp (inclusief 2 consumpties). Let op: VOL=VOL. Bestel heel gemakkelijk je tickets via deze link A bientôt!

STAGIAIRE GEZOCHT

Heb je een passie voor events en hospitality en kun je zelfstandig werken? Ben jij commercieel ingesteld en heb je een creatieve mindset? Dan is Never Ever Blue de juiste match! Voor de periode van september 2019 t/m mei 2020, zijn wij op zoek naar een stagiaire met een HBO studierichting: hospitality, events, marketing of commercie. Are we looking for you? Stuur je motivatie en cv naar info@nevereverblue.nl

Vanaf 1 juli aanstaande zal de naam Yellow-online van het Eindhovense toneel verdwijnen. Vanuit strategische motivatie hebben ze besloten om samen te gaan met hun zusterorganisatie Happy Leads. Hun dienstverlening zal daarmee uitbreiden met e-mailmarketing en social media marketing. Wij wensen ze veel succes in de toekomst.

STUREN OP GELUK

In Nieuw-Zeeland hebben ze besloten om het anders te doen. Voortaan bepaalt het welzijn van de inwoners of ze goed bezig zijn. Natuurlijk kijken ze ook naar de economische situatie, maar de bescherming van de natuur, het tegengaan van armoede en het behouden van cultureel erfgoed zijn net zo belangrijk. In Bhutan doen ze dit al sinds 1971. Ze kijken niet naar het ‘bruto nationaal inkomen’ (BNI), maar naar het ‘bruto nationaal geluk’ (BNG). Naast Nieuw-Zeeland en Bhutan zou het super zijn als Nederland het 3e land wordt dat stuurt op geluk. Vind jij dit ook? Teken dan de petitie en feel free om deze door te sturen! Hier de petitie.

29 SEPTEMBER TRIATHLON

Staat gezondheid (en bewegen in het algemeen) van uw werknemers bij u hoog in het vaandel? Deelname aan een korte afstand triathlon is dan de uitdaging voor 2019! Op 29 september wordt de eerste editie van de Triathlon Brabant gehouden in recreatiegebied “Berkendonk” in Helmond. Van mei tot en met oktober trainen een tal van triathleten in en rondom dit gebied. Als organisatie bieden we clinics als voorbereiding voor uw medewerkers. Voor meer info klik hier of mail voor vragen naar Jos van Langh.

Vragenbank logo goed

DE VRAGENBANK

De beste studenten van de TU/e gaan aan de slag met innovatievraagstukken van MKB´ers, Hightech-bedrijven en installateurs. Door De Vragenbank kunnen MKB’ers nu vroegtijdig in contact komen met hoogopgeleide studenten (en dus potentiële toekomstige werknemers) en tegelijkertijd profiteren van actuele, wetenschappelijke kennis. Klik hier om jouw vraag in te dienen en voor informatie over de praktische werkwijze.

BANENAVOND MANSVELD TECHNIEK 

Donderdag 3 oktober 2019 organiseert Mansveld Techniek een banenavond bij haar hoofdvestiging Le Havre 1 in Eindhoven. Het bedrijf nodigt iedereen uit die geïnteresseerd is in een carrière in de techniek om vrijblijvend kennis te komen maken. Vanuit alle lagen van de organisatie zijn medewerkers aanwezig om rondleidingen te geven en meer te vertellen over het bedrijf. Daarnaast krijgen de aanwezigen een indruk van alle beschikbare vacatures. Voor meer info klik hier.

OPEN HIRING

Als tweede bedrijf in Nederland gaat Chain Logistics voor zijn vestiging in Uden nieuwe medewerkers aannemen via het grensverleggende concept van Open Hiring. Zij hoeven niet te solliciteren om aan een baan te komen en naar hun cv en arbeidsverleden wordt niet gekeken. Als ze maar gemotiveerd zijn en denken het werk aan te kunnen. Kandidaten melden zich aan en worden op een vacaturewachtlijst gezet. Zodra er een werkplek is, kunnen ze aan de slag. Voorlopig gaat het om productiewerk (assembleren). Wie daarvoor interesse heeft kan zich vanaf nu inschrijven bij Chain Logistics in Uden. Voor meer info klik hier.

TECH TO MARKET IS HIRING

Tech To Market is looking for a smart marketer, up for a challenge, who wants to be part of this region’s mission of becoming the ‘high-tech capital of the world’. You will work for one, or some, of our highly ambitious clients in Brainport Eindhoven and beyond. Read more.

INSPIRATIEREIS TEL AVIV EN JERUZALEM

Never Ever Blue neemt je dit najaar mee op inspiratiereis naar Tel Aviv; dé plek als het gaat om hospitality & food trends. Ontdek de nieuwste concepten, bezoek creatieve hotspots en leg contacten met vakgenoten! Enkele hoogtepunten: kick-off bij de Nederlandse ambassade, ontmoeting met David Fattal, één van Israëls belangrijkste hospitality ondernemers, bezoek aan Jeruzalem en een aantal unieke diners in verrassende settings. Voor meer info: inspiratiereis Tel Aviv