prikbord

Spelregels

Heb je een aanbieding, evenement, uitnodiging, persbericht of vacature, dan kan die geplaatst worden op ons prikbord.
Geef in maximaal 50 woorden de kern van je boodschap weer en stuur deze met link en/of foto naar info@24uurinbedrijf.nl

INSPIRATIEREIS TEL AVIV EN JERUZALEM

Never Ever Blue neemt je dit najaar mee op inspiratiereis naar Tel Aviv; dé plek als het gaat om hospitality & food trends. Ontdek de nieuwste concepten, bezoek creatieve hotspots en leg contacten met vakgenoten! Enkele hoogtepunten: kick-off bij de Nederlandse ambassade, ontmoeting met David Fattal, één van Israëls belangrijkste hospitality ondernemers, bezoek aan Jeruzalem en een aantal unieke diners in verrassende settings. Voor meer info: inspiratiereis Tel Aviv

WHAT’S YOUR IKIGAI?

La Fontaine organiseert van 15 t/m 17 mei 2019 een driedaagse inspirerende training op een mooie locatie in Estapona (Spanje). Tijdens deze drie dagen nemen we je mee op reis naar en met jezelf. Ga kijken wat jouw drijfveren zijn en waar je talenten en kwaliteiten liggen. De training is bedoeld voor iedereen die meer passie, plezier en geluk wil ervaren in het leven. De kosten zijn  €975,- voor de driedaagse training, inclusief vliegreis en logies. Voor 24U leden is er een korting van 10%.

Klik hier voor meer informatie.

LEZING THE SCHOOL OF LIFE

Donderdag 4 april, 20-22 uur organiseert Bibliotheek Eindhoven een lezing in het Warehouse of Innovation met Frits Philips over ontketen je creativiteit. Om te gedijen in een veranderende wereld heb je een flinke dosis creativiteit nodig. Hoe ontketen je jouw creatieve potentieel?

Klik hier voor meer info.

WERKTUIN040

Wil jij ook tijd met je kind doorbrengen en werken aan je bedrijf? Dan is Werktuin040 iets voor jou! Werktuin040 is de enige werkplek voor ouders waar je efficiënt kan werken, terwijl je kind kan spelen en slapen in een aparte ruimte. Om dit innovatieve concept te waarborgen, zijn we aan het crowdfunden! Voor meer info, klik hier.

TECH TO MARKET IS HIRING

Tech To Market is looking for a smart marketer, up for a challenge, who wants to be part of this region’s mission of becoming the ‘high-tech capital of the world’. You will work for one, or some, of our highly ambitious clients in Brainport Eindhoven and beyond. Read more.

TEGEN DISCRIMINATIE EN VÓÓR GELIJKE BEHANDELING

Ongelijk behandeld? Vanwege dingen die er niet toe doen, zoals je geloof, leeftijd, ras of geslacht? Dat noemen we discriminatie! Ook Eindhoven zet een streep door Discriminatie. In lijn met de landelijke campagne heeft het Adviespunt Discriminatie i.o.v. de Gemeente Eindhoven een eigen ‘Eindhovense’ variant gemaakt met de DIS NIE campagne. De komende weken kun je deze campagne overal in de stad tegenkomen. Meer info.

STOPPEN MET BEOORDELEN

Medewerkers en managers hebben steeds meer de behoefte om continu bezig te zijn met hun ontwikkeling. Dus volstaat het niet meer om slechts drie keer per jaar hierover in gesprek te zijn. Jij, als HR-manager, weet dat er iets moet veranderen. Managers en medewerkers moeten vaker in gesprek zijn, maar waar moet je nou eigenlijk beginnen met deze verandering? En hoe ziet zo’n nieuwe cyclus er voor jouw organisatie dan uit? Tijdens dit webinar nemen we je in 8 stappen mee naar een succesvol alternatief.

Klik hier om je aan te melden.

NETWERKEN EN LEKKER ETEN!

Zin om samen met andere ondernemers te netwerken en bij te dragen aan een nieuw concept, en dat onder het genot van lekker eten? Meld je dan aan voor de Advisory Board voor een nieuw digitaal platform. Dat platform heeft als doel om de vaardigheden van ondernemende mensen te versterken zodat ze succesvoller en gelukkiger kunnen worden. Wij hebben niet alle wijsheid in pacht, dus het idee is om een groep van 8-10 ondernemers te formeren die heel divers is. Met hen gaan we een avond sparren over dit platform onder het genot van een heerlijk diner. We willen de bijeenkomst graag in maart gaan plannen in Eindhoven.
Stuur bij interesse een mail naar: info@josettedijkhuizen.nl
Tot binnenkort!

INNTEL HOTELS ART EINDHOVEN BRUILOFTEN

Voor de meest bijzondere dag van uw leven zoekt u toch ook de mooiste locatie? Hartje Eindhoven, met uitzicht op het Rijksmonument de Lichttoren kan de limo voorrijden in de onder architectuur aangelegde tuin. Bij binnenkomst zijn uw gasten meteen verrast door het artistiek ingerichte hotel met een duidelijke knipoog naar de Philips historie van deze locatie. Van het ja-woord tot bruisend feest, het kan allemaal onder één dak. Waarna u zelf nageniet in de Jacuzzi van de Loft Suite in het monumentale gedeelte van het hotel.

Meer informatie, klik hier.

EINDHOVENSE PRODUCTIE VALT OPNIEUW IN DE PRIJZEN

Veldkamp Produkties en Sioux behalen brons op het 2018 New York Festivals World’s Best TV & Film. Producent Jeroen Veldkamp van Veldkamp Produkties en opdrachtgever Mark Hoevenaars van Sioux namen de bronzen medaille dinsdagavond 10 april in ontvangst tijdens het awards gala in Las Vegas. In de bedrijfsfilm laat Sioux zien hoe technologie de wereld om ons heen verandert en schept het hightech bedrijf een beeld van een innovatieve toekomst met oneindige mogelijkheden. De video is hier te bekijken.

1098

ICT AANBODKRANT | UWV

Uit onderzoek blijkt dat werkgevers in deelsectoren moeite hebben om hun vacatures te vervullen. Dit geldt onder meer voor de ICT. Reden voor UWV om via een ICT Aanbodkrant vraag en aanbod te stimuleren en te ondersteunen. De ICT Aanbodkrant bevat een selectie van werkzoekenden ICT Professionals die (per direct) beschikbaar zijn en uiteenlopende werkervaring hebben opgedaan binnen de IT. Interesse? Vraag de krant hier aan!

Vragenbank logo goed

DE VRAGENBANK

De beste studenten van de TU/e gaan aan de slag met innovatievraagstukken van MKB´ers, Hightech-bedrijven en installateurs. Door De Vragenbank kunnen MKB’ers nu vroegtijdig in contact komen met hoogopgeleide studenten (en dus potentiële toekomstige werknemers) en tegelijkertijd profiteren van actuele, wetenschappelijke kennis. Klik hier om jouw vraag in te dienen en voor informatie over de praktische werkwijze.

STEUN STICHTING TOEKOMSTGELUID!

Duizenden kinderen in Nederland zijn vanwege uiteenlopende omstandigheden uit huis geplaatst. Vaak door een verstandelijke beperking en/of complexe gedragsproblematiek. De eerste fase van hun leven begint daardoor moeizaam en de toekomst lijkt uitzichtloos. Met muziektherapie biedt de Eindhovense stichting Toekomstgeluid deze kinderen een kans op een betere toekomst. Steun ons & doneer voor nieuwe projecten.

BENEFIET AVOND RONALD MCDONALD KINDERFONDS

Op 23 maart organiseren 3 studenten van de Hogeschool Schoevers een benefiet avond voor het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant. Hierdoor willen ze meer overnachtingen mogelijk maken voor ouders, verzorgers en directbetrokkenen. Het evenement vindt plaats in het Evoluon, te Eindhoven, in de vorm van een dinershow. Tijdens deze compleet verzorgde avond kunnen gasten genieten van een drie-gangendiner, lekkere drankjes en entertainment. Daarnaast zal er een loterij plaats vinden, waarvan de opbrengsten naar het Ronald McDonald Huis gaan.

Voor meer informatie klik hier.

GEBRUIK DE APP DEVELOPMENT CANVAS OM SUCCESVOLLE APPS TE ONTWIKKELEN

Overweeg je om een app te (laten) ontwikkelen? Dat is helaas nog niet zo simpel. Het hele business model van de app moet kloppen. En als je een app ontwikkelt als aanvulling op je dienstverlening moet de app ook in je business passen. Hiervoor ontwikkelde Dutch Coding Company de App Development Canvas. Omdat ze van mening zijn dat deze canvas voor iedereen relevant is die een app wilt ontwikkelen, is deze gratis beschikbaar op:
https://dutchcodingcompany.com/adc/

HALLMARK EUROPE VERTROUWT OP TREAMS!

De grootste fabrikant van wenskaarten, Hallmark, en Treams, het bedrijf achter een software die helpt bij het groeien en ontwikkelen van medewerkers, teams en organisaties. Na een gedegen voortraject heeft Hallmark het vertrouwen in Treams uitgesproken en zullen zij samen gaan werken aan de groei en ontwikkeling van de medewerkers van Hallmark. De doelstelling van de samenwerking is om samen te bouwen aan continue groei van het Hallmark-team in Europa.

TOPSTATE BOOSTCAMP

Het belangrijkste instrument in je business ben jezelf. Als je niet optimaal functioneert dan zie je dat vaak terug in je (bedrijfs)resultaten. Wil je duurzaam op hoog niveau presteren dan moeten je achterliggende fysiologische systemen in topvorm zijn. Train gratis met de BoostCamp mee en krijg grip op je energieleverancier en de mindfucks van je brein. Klik hier voor meer info.

24keer7

Het ultieme social media pakket waarmee je in één keer klaar bent. SoMMedia maakt voor jou een pakket van 24 clips van ieder 7 seconden die je natuurlijk geheel naar eigen inzicht kan publiceren op social media. Elke clip heeft zijn eigen boodschap maar straalt jouw merk helemaal uit. Prijs: € 999,-. Klik hier voor meer info.

10% KORTING VOOR LEDEN

Ben je lid van 24U? Dan krijg je 10% korting bij Varna Wijneneen sfeervolle moderne wijnzaak waar smaak voorop staat en hun doel is om jou van een heerlijk glas wijn te laten genieten. PROOST!