prikbord

Spelregels

Heb je een aanbieding, evenement, uitnodiging, persbericht of vacature, dan kan die geplaatst worden op ons prikbord.
Geef in maximaal 50 woorden de kern van je boodschap weer en stuur deze met link en/of foto naar info@24uurinbedrijf.nl

D&J HUISBEURS

Tijdens de 1ste D&J Huisbeurs op 27 september van 12-18.00 uur stelt D&J, samen met hun belangrijkste leveranciers, de mooiste en origineelste promotieartikelen aan u voor! Vanzelfsprekend zullen hun vaste leveranciers van werk- en promotionele kleding en kerstpakketten niet ontbreken.
Met een hapje en een drankje staat D&J Workwear + premium gifts voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en een oplossing op maat van uw bedrijf uit te werken. Aanmelden kan via info@dj-print.nl.

SUMMERSCHOOL KICK

Van 13 t/m 17 augustus gaat One Idea at a Time van start met Summerschool Kick in Eindhoven en Venlo. Ondernemers in de dop en jonge wereldverbeteraars zijn van harte welkom bij Summerschool Kick. Tijdens Summerschool Kick ga jij de wereld een stukje mooier maken. Kies de meest aansprekende challenge van een bedrijf of instantie of ga een eigen droom realiseren, zoals het oplossen van voedselverspilling in een supermarkt of het ontwerpen van je ideale school. Voor meer info en aanmelden klik hier.

TECH TO MARKET IS HIRING

Tech To Market is looking for a smart marketer, up for a challenge, who wants to be part of this region’s mission of becoming the ‘high-tech capital of the world’. You will work for one, or some, of our highly ambitious clients in Brainport Eindhoven and beyond. Read more.

TEGEN DISCRIMINATIE EN VÓÓR GELIJKE BEHANDELING

Ongelijk behandeld? Vanwege dingen die er niet toe doen, zoals je geloof, leeftijd, ras of geslacht? Dat noemen we discriminatie! Ook Eindhoven zet een streep door Discriminatie. In lijn met de landelijke campagne heeft het Adviespunt Discriminatie i.o.v. de Gemeente Eindhoven een eigen ‘Eindhovense’ variant gemaakt met de DIS NIE campagne. De komende weken kun je deze campagne overal in de stad tegenkomen. Meer info.

STEUN STICHTING TOEKOMSTGELUID!

Duizenden kinderen in Nederland zijn vanwege uiteenlopende omstandigheden uit huis geplaatst. Vaak door een verstandelijke beperking en/of complexe gedragsproblematiek. De eerste fase van hun leven begint daardoor moeizaam en de toekomst lijkt uitzichtloos. Met muziektherapie biedt de Eindhovense stichting Toekomstgeluid deze kinderen een kans op een betere toekomst. Steun ons & doneer voor nieuwe projecten.

UIT IN EINDHOVEN

Aanbieding adverteren

Uitsluitend voor 24U leden.
Driemaal adverteren in Uit in Eindhoven Seizoen 2017/2018 met korting! De advertentie komt terecht in de Uitkrant op vooraf gereserveerde momenten (kalendermaanden).
Oplage 42.000 stuks, waarvan 32.000 h-a-h- verspreid wordt en de rest verdeeld wordt op ruim 900 uitgiftepunten in Eindhoven en omgeving. Interesse? Stuur dan een mail.

PARKTHEATER EINDHOVEN

Van 12 t/m 15 september komen de spektakelmakers van La Fura dels Baus exclusief naar Parktheater Eindhoven met ManesManes is een remake van de theaterproductie uit de jaren 90 die over de hele wereld gespeeld werd. Nu wordt het de eerste herinterpretatie in het bijna 40-jarige bestaan van La Fura dels Baus. Klik hier voor meer info.

NACHTGELUIDEN VOOR WARCHILD

War Child organiseert op 15 september om 20.30 uur een bijzonder concert (Nachtgeluiden voor WarChild) in het Joe Mann natuurtheater in Best om geld in te zamelen om kinderen in oorlogsgebieden te kunnen helpen. Een mooie gelegenheid om als ondernemers iets bijzonders te doen. Optreden van André Heuvelman & the live! B/ANDA.Kaarten zijn hier te koop.

VACATURE PROKONPACK

Fulltime Commercieel Medewerker Binnendienst

Ben jij van nature commercieel gedreven? Ben je helemaal op je plek als teamlid binnendienst? Versta jij het verkoop vak als de beste met een uitstekende klantrelatie als resultaat? En is vastlegging voor jou nut i.p.v. noodzaak, dan wil Prokonpack graag met je kennismaken. Voor meer informatie klik hier

EINDHOVENSE PRODUCTIE VALT OPNIEUW IN DE PRIJZEN

Veldkamp Produkties en Sioux bahalen brons op het 2018 New York Festivals World’s Best TV & Film. Producent Jeroen Veldkamp van Veldkamp Produkties en opdrachtgever Mark Hoevenaars van Sioux namen de bronzen medaille dinsdagavond 10 april in ontvangst tijdens het awards gala in Las Vegas. In de bedrijfsfilm laat Sioux zien hoe technologie de wereld om ons heen verandert en schept het hightech bedrijf een beeld van een innovatieve toekomst met oneindige mogelijkheden. De video is hier te bekijken.

1098

ICT AANBODKRANT | UWV

Uit onderzoek blijkt dat werkgevers in deelsectoren moeite hebben om hun vacatures te vervullen. Dit geldt onder meer voor de ICT. Reden voor UWV om via een ICT Aanbodkrant vraag en aanbod te stimuleren en te ondersteunen. De ICT Aanbodkrant bevat een selectie van werkzoekenden ICT Professionals die (per direct) beschikbaar zijn en uiteenlopende werkervaring hebben opgedaan binnen de IT. Interesse? Vraag de krant hier aan!

Vragenbank logo goed

DE VRAGENBANK

De beste studenten van de TU/e gaan aan de slag met innovatievraagstukken van MKB´ers, Hightech-bedrijven en installateurs. Door De Vragenbank kunnen MKB’ers nu vroegtijdig in contact komen met hoogopgeleide studenten (en dus potentiële toekomstige werknemers) en tegelijkertijd profiteren van actuele, wetenschappelijke kennis. Klik hier om jouw vraag in te dienen en voor informatie over de praktische werkwijze.

PAND P

Toneelgroep Blik uit Maastricht speelt zondagmiddag 9 september om half drie de voorstelling Cloaca naar een toneelstuk van Maria Goos. Het is een wrange komedie over vriendschap. Voor meer info klik hier.

HALLMARK EUROPE VERTROUWT OP TREAMS!

De grootste fabrikant van wenskaarten, Hallmark, en Treams, het bedrijf achter een software die helpt bij het groeien en ontwikkelen van medewerkers, teams en organisaties. Na een gedegen voortraject heeft Hallmark het vertrouwen in Treams uitgesproken en zullen zij samen gaan werken aan de groei en ontwikkeling van de medewerkers van Hallmark. De doelstelling van de samenwerking is om samen te bouwen aan continue groei van het Hallmark-team in Europa.

INSPIRATIETOUR ORLANDO

‘Behind the scenes’ bij Harry Potter, tips van Disney World over klantenbinding en nog veel meer. Dit najaar organiseert Conradi Concepts een inspiratiereis naar Orlando/IAAPA. Met als doel dé trends in horeca en leisure te ontdekken en beleven. You’re invited! Klik hier voor meer informatie.

TOPSTATE BOOSTCAMP

Het belangrijkste instrument in je business ben jezelf. Als je niet optimaal functioneert dan zie je dat vaak terug in je (bedrijfs)resultaten. Wil je duurzaam op hoog niveau presteren dan moeten je achterliggende fysiologische systemen in topvorm zijn. Train gratis met de BoostCamp mee en krijg grip op je energieleverancier en de mindfucks van je brein. Klik hier voor meer info.

EXPO-2-GO

Mansveld Expotech (MX) lanceert officieel het concept Expo-2-Go. Dit concept biedt klanten de mogelijkheid om apparatuur met de bekende MX-kwaliteit te huren en deze zelf te installeren. De organisatie kan met behulp van Expo-2-Go snel schakelen bij een aanvraag. Daarnaast zorgt Expo-2-Go ervoor dat de klant zelf de controle heeft bij de technische installaties. Meer info.

24keer7

Het ultieme social media pakket waarmee je in één keer klaar bent. SoMMedia maakt voor jou een pakket van 24 clips van ieder 7 seconden die je natuurlijk geheel naar eigen inzicht kan publiceren op social media. Elke clip heeft zijn eigen boodschap maar straalt jouw merk helemaal uit. Prijs: € 999,-. Klik hier voor meer info.

10% KORTING VOOR LEDEN

Ben je lid van 24U? Dan krijg je 10% korting bij Varna Wijneneen sfeervolle moderne wijnzaak waar smaak voorop staat en hun doel is om jou van een heerlijk glas wijn te laten genieten. PROOST!