prikbord

Spelregels

Heb je een aanbieding, evenement, uitnodiging, persbericht of vacature, dan kan die geplaatst worden op ons prikbord.
Geef in maximaal 50 woorden de kern van je boodschap weer en stuur deze met link en/of foto naar info@24uurinbedrijf.nl

UWV INSPIRATIEDAG

De UWV Inspiratiedag in het Koningshof Veldhoven staat in het teken van ‘anders gaan denken’. Op 18 juni a.s. blijft niets bij het oude en staat alles in het teken van nieuw.
Op de Inspiratiedag maakt u kennis met nieuwe denkroutes, nieuwe inzichten en ontmoet u nieuwe mensen zoals prof. Erik Scherder, die laat zien hoe uitdagingen je hersenen laten werken en groeien. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

TECH TO MARKET IS HIRING

Tech To Market is looking for a smart marketer, up for a challenge, who wants to be part of this region’s mission of becoming the ‘high-tech capital of the world’. You will work for one, or some, of our highly ambitious clients in Brainport Eindhoven and beyond. Read more.

TEGEN DISCRIMINATIE EN VÓÓR GELIJKE BEHANDELING

Ongelijk behandeld? Vanwege dingen die er niet toe doen, zoals je geloof, leeftijd, ras of geslacht? Dat noemen we discriminatie! Ook Eindhoven zet een streep door Discriminatie. In lijn met de landelijke campagne heeft het Adviespunt Discriminatie i.o.v. de Gemeente Eindhoven een eigen ‘Eindhovense’ variant gemaakt met de DIS NIE campagne. De komende weken kun je deze campagne overal in de stad tegenkomen. Meer info.

VACATURE EVENT- PROJECTMANAGER

Thinc ahead is op zoek naar een nieuw teamlid die met gave evenementen en projecten de (sport)wereld mooier wil maken. Ken of ben jij onze nieuwe Event- / Projectmanager? Check de vacature hier.

PARKTHEATER EINDHOVEN

We willen Parktheater Eindhoven van harte feliciteren met het winnen van de Roel Oostraprijs 2017, de prijs voor het meest gastvrije theater. Klaas Seelen die de prijs namens Parktheater in ontvangst nam zegt erg vereerd te zijn: ‘Het is een kroon op ons werk. Afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de klantvriendelijkheid en gastvrijheid van het theater. Maar echte gastvrijheid zit in de mensen zelf. Onze medewerkers zijn intrinsiek gemotiveerd om onze gasten een welkom gevoel te geven’. Lees meer

STEUN STICHTING TOEKOMSTGELUID!

Duizenden kinderen in Nederland zijn vanwege uiteenlopende omstandigheden uit huis geplaatst. Vaak door een verstandelijke beperking en/of complexe gedragsproblematiek. De eerste fase van hun leven begint daardoor moeizaam en de toekomst lijkt uitzichtloos. Met muziektherapie biedt de Eindhovense stichting Toekomstgeluid deze kinderen een kans op een betere toekomst. Steun ons & doneer voor nieuwe projecten.

UIT IN EINDHOVEN

Aanbieding adverteren

Uitsluitend voor 24U leden.
Driemaal adverteren in Uit in Eindhoven Seizoen 2017/2018 met korting! De advertentie komt terecht in de Uitkrant op vooraf gereserveerde momenten (kalendermaanden).
Oplage 42.000 stuks, waarvan 32.000 h-a-h- verspreid wordt en de rest verdeeld wordt op ruim 900 uitgiftepunten in Eindhoven en omgeving. Interesse? Stuur dan een mail.

NACHTGELUIDEN VOOR WARCHILD

War Child organiseert op 15 september om 20.30 uur een bijzonder concert (Nachtgeluiden voor WarChild) in het Joe Mann natuurtheater in Best om geld in te zamelen om kinderen in oorlogsgebieden te kunnen helpen. Een mooie gelegenheid om als ondernemers iets bijzonders te doen. Optreden van André Heuvelman & the live! B/ANDA.Kaarten zijn hier te koop.

VACATURE PROKONPACK

Fulltime Commercieel Medewerker Binnendienst

Ben jij van nature commercieel gedreven? Ben je helemaal op je plek als teamlid binnendienst? Versta jij het verkoop vak als de beste met een uitstekende klantrelatie als resultaat? En is vastlegging voor jou nut i.p.v. noodzaak, dan wil Prokonpack graag met je kennismaken. Voor meer informatie klik hier

EINDHOVENSE PRODUCTIE VALT OPNIEUW IN DE PRIJZEN

Veldkamp Produkties en Sioux bahalen brons op het 2018 New York Festivals World’s Best TV & Film. Producent Jeroen Veldkamp van Veldkamp Produkties en opdrachtgever Mark Hoevenaars van Sioux namen de bronzen medaille dinsdagavond 10 april in ontvangst tijdens het awards gala in Las Vegas. In de bedrijfsfilm laat Sioux zien hoe technologie de wereld om ons heen verandert en schept het hightech bedrijf een beeld van een innovatieve toekomst met oneindige mogelijkheden. De video is hier te bekijken.

KRACHTDINER! VAN OVERLEVER NAAR ONDERNEMER

Een benefietavond voor overlevers van geweld, dus vluchtelingen die in Nederland wonen, maar ook mannen en vrouwen uit de opvang. De gehele opbrengst wordt geïnvesteerd in het programma van Krachtbedrijf. Daardoor krijgen nog meer mensen de kans om hun droom van een eigen bedrijf te gaan realiseren vanuit moeilijke omstandigheden. KrachtDiner! is op 29 juni in Eindhoven bij EAST. We zijn te gast bij Jacky van der Starre en haar team van migrantenvrouwen die authentieke smaken van het Oosten combineren met die van het Westen. Voor meer info klik hier.

1098

ICT AANBODKRANT | UWV

Uit onderzoek blijkt dat werkgevers in deelsectoren moeite hebben om hun vacatures te vervullen. Dit geldt onder meer voor de ICT. Reden voor UWV om via een ICT Aanbodkrant vraag en aanbod te stimuleren en te ondersteunen. De ICT Aanbodkrant bevat een selectie van werkzoekenden ICT Professionals die (per direct) beschikbaar zijn en uiteenlopende werkervaring hebben opgedaan binnen de IT. Interesse? Vraag de krant hier aan!

Vragenbank logo goed

DE VRAGENBANK

De beste studenten van de TU/e gaan aan de slag met innovatievraagstukken van MKB´ers, Hightech-bedrijven en installateurs. Door De Vragenbank kunnen MKB’ers nu vroegtijdig in contact komen met hoogopgeleide studenten (en dus potentiële toekomstige werknemers) en tegelijkertijd profiteren van actuele, wetenschappelijke kennis. Klik hier om jouw vraag in te dienen en voor informatie over de praktische werkwijze.

DE GOUDEN REIGER

Wij feliciteren 24U-lid Veldkamp Produkties met het winnen van de Gouden Reiger, de award voor audiovisuele doelgroepencommunicatie in Nederland, voor beste opdrachtfilm in de categorie ‘Kwaliteit / Effectiviteit’. De prijs is gewonnen met de film ‘Dit Beweegt Brabant’, geproduceerd in opdracht van de Provincie Noord-Brabant. foto: Roeland Hoefsloot

EMOVES URBAN CULTURE

Urban Culture realiseert creatieve festiviteiten in de regio Eindhoven. Binnen het platform ontwikkelt zich een sterke groep jonge kunstenaars, artiesten en atleten. Urban Culture organiseert o.a. het grootste graffiti-festival in Europa. 29 en 30 juni & 1 juli staat in het teken van Urban Eindhoven Meets Technology, het allround cultuur evenement in het Klokgebouw, Eindhoven. Het weekend begint vrijdag om 16.00 uur met een introductie en wordt om 18.30 uur afgesloten met een receptie. Safe the date! Voor meer informatie klik hier.

INSPIRATIETOUR ORLANDO

‘Behind the scenes’ bij Harry Potter, tips van Disney World over klantenbinding en nog veel meer. Dit najaar organiseert Conradi Concepts een inspiratiereis naar Orlando/IAAPA. Met als doel dé trends in horeca en leisure te ontdekken en beleven. You’re invited! Klik hier voor meer informatie.

VR INSPIRATIE EVENT

Op woensdag 27 juni realiseert ENVERSED Entertainment Eindhoven het VR Inspiratie Event. De dag is georganiseerd voor bedrijven en eventmanagers die opzoek zijn naar unieke uitjes of toepassingen van de nieuwste technieken op het gebied van Virtual- en Mixed Reality. Gratis toegang tot het Enversed VR Inspiratie Event inclusief lezing, demonstraties en diverse simulatoren. Ter afsluiting vindt er een netwerkborrel plaats. Voor meer informatie klik hier.

TOPSTATE BOOSTCAMP

Het belangrijkste instrument in je business ben jezelf. Als je niet optimaal functioneert dan zie je dat vaak terug in je (bedrijfs)resultaten. Wil je duurzaam op hoog niveau presteren dan moeten je achterliggende fysiologische systemen in topvorm zijn. Train gratis met de BoostCamp mee en krijg grip op je energieleverancier en de mindfucks van je brein. Klik hier voor meer info.

EXPO-2-GO

Mansveld Expotech (MX) lanceert officieel het concept Expo-2-Go. Dit concept biedt klanten de mogelijkheid om apparatuur met de bekende MX-kwaliteit te huren en deze zelf te installeren. De organisatie kan met behulp van Expo-2-Go snel schakelen bij een aanvraag. Daarnaast zorgt Expo-2-Go ervoor dat de klant zelf de controle heeft bij de technische installaties. Meer info.

24keer7

Het ultieme social media pakket waarmee je in één keer klaar bent. SoMMedia maakt voor jou een pakket van 24 clips van ieder 7 seconden die je natuurlijk geheel naar eigen inzicht kan publiceren op social media. Elke clip heeft zijn eigen boodschap maar straalt jouw merk helemaal uit. Prijs: € 999,-. Klik hier voor meer info.

10% KORTING VOOR LEDEN

Ben je lid van 24U? Dan krijg je 10% korting bij Varna Wijneneen sfeervolle moderne wijnzaak waar smaak voorop staat en hun doel is om jou van een heerlijk glas wijn te laten genieten. PROOST!

VACATURES

SaamWerkt zoekt nieuwe collega’s. Voor meer informatie klik hier of neem contact op met Ronald Braken.