prikbord

Spelregels

Heb je een aanbieding, evenement, uitnodiging, persbericht of vacature, dan kan die geplaatst worden op ons prikbord.
Geef in maximaal 50 woorden de kern van je boodschap weer en stuur deze met link en/of foto naar info@24uurinbedrijf.nl

UWV

UWV INSPIRATIEDAG

De UWV Inspiratiedag in het Koningshof Veldhoven staat in het teken van ‘anders gaan denken’. Op 18 juni a.s. blijft niets bij het oude en staat alles in het teken van nieuw.
Op de Inspiratiedag maakt u kennis met nieuwe denkroutes, nieuwe inzichten en ontmoet u nieuwe mensen zoals prof. Erik Scherder, die laat zien hoe uitdagingen je hersenen laten werken en groeien. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

prikbord

TECH TO MARKET IS HIRING

Tech To Market is looking for a smart marketer, up for a challenge, who wants to be part of this region’s mission of becoming the ‘high-tech capital of the world’. You will work for one, or some, of our highly ambitious clients in Brainport Eindhoven and beyond. Read more.

DIS NIE OK

TEGEN DISCRIMINATIE EN VÓÓR GELIJKE BEHANDELING

Ongelijk behandeld? Vanwege dingen die er niet toe doen, zoals je geloof, leeftijd, ras of geslacht? Dat noemen we discriminatie! Ook Eindhoven zet een streep door Discriminatie. In lijn met de landelijke campagne heeft het Adviespunt Discriminatie i.o.v. de Gemeente Eindhoven een eigen ‘Eindhovense’ variant gemaakt met de DIS NIE campagne. De komende weken kun je deze campagne overal in de stad tegenkomen. Meer info.

Thinc ahead_fclogo2012

VACATURE EVENT- PROJECTMANAGER

Thinc ahead is op zoek naar een nieuw teamlid die met gave evenementen en projecten de (sport)wereld mooier wil maken. Ken of ben jij onze nieuwe Event- / Projectmanager? Check de vacature hier.

ROEL OOSTRA PRIJS

PARKTHEATER EINDHOVEN

We willen Parktheater Eindhoven van harte feliciteren met het winnen van de Roel Oostraprijs 2017, de prijs voor het meest gastvrije theater. Klaas Seelen die de prijs namens Parktheater in ontvangst nam zegt erg vereerd te zijn: ‘Het is een kroon op ons werk. Afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de klantvriendelijkheid en gastvrijheid van het theater. Maar echte gastvrijheid zit in de mensen zelf. Onze medewerkers zijn intrinsiek gemotiveerd om onze gasten een welkom gevoel te geven’. Lees meer

KMWE logo

VACATURE PRODUCTIELEIDER

KMWE Toolmanagers is op zoek naar een productieleider. Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces en het waarborgen dat gereedschappen worden vervaardigd, die voldoen aan de specificaties en afgesproken levertijden. Daarbij bewaak je de kwaliteit. Interesse? Stuur dan een mail t.a.v. Wim van Beers.

toekomstgeluid

STEUN STICHTING TOEKOMSTGELUID!

Duizenden kinderen in Nederland zijn vanwege uiteenlopende omstandigheden uit huis geplaatst. Vaak door een verstandelijke beperking en/of complexe gedragsproblematiek. De eerste fase van hun leven begint daardoor moeizaam en de toekomst lijkt uitzichtloos. Met muziektherapie biedt de Eindhovense stichting Toekomstgeluid deze kinderen een kans op een betere toekomst. Steun ons & doneer voor nieuwe projecten.

prikbord

RUIMTE TE HUUR

Diverse ruimten te huur in het bedrijfsverzamelgebouw Ekkersrijt 4002-4012. Ruimten op begane grond alsmede op 2e verdieping.
Eigen parkeerplaats aan achterzijde. Zowel Retail als kantoor bestemming. Gelegen in een ondernemende omgeving met bedrijven als IKEA, MediaMarkt, Prodrive, Neways.  Voor meer informatie stuur een mail.

Veldkamp Pro.

EINDHOVENSE PRODUCTIE VALT OPNIEUW IN DE PRIJZEN

Veldkamp Produkties en Sioux bahalen brons op het 2018 New York Festivals World’s Best TV & Film. Producent Jeroen Veldkamp van Veldkamp Produkties en opdrachtgever Mark Hoevenaars van Sioux namen de bronzen medaille dinsdagavond 10 april in ontvangst tijdens het awards gala in Las Vegas. In de bedrijfsfilm laat Sioux zien hoe technologie de wereld om ons heen verandert en schept het hightech bedrijf een beeld van een innovatieve toekomst met oneindige mogelijkheden. De video is hier te bekijken.

new-new

KRACHTDINER! VAN OVERLEVER NAAR ONDERNEMER

Een benefietavond voor overlevers van geweld, dus vluchtelingen die in Nederland wonen, maar ook mannen en vrouwen uit de opvang. De gehele opbrengst wordt geïnvesteerd in het programma van Krachtbedrijf. Daardoor krijgen nog meer mensen de kans om hun droom van een eigen bedrijf te gaan realiseren vanuit moeilijke omstandigheden. KrachtDiner! is op 29 juni in Eindhoven bij EAST. We zijn te gast bij Jacky van der Starre en haar team van migrantenvrouwen die authentieke smaken van het Oosten combineren met die van het Westen. Voor meer info klik hier.

prikbord

SX SPORTSCLUB

Start DEZE MAAND met de TAILOR MADE CHALLENGE en verlies 3 inches in 3 maanden!

Tussen alle deelnemers die dit doel bereiken wordt een fantastische geheel verzorgde VIP Tailor Made Day verloot. Alle deelnemers krijgen een goodiebag. Meer info.

prikbord 1

DE GOUDEN REIGER

Wij feliciteren 24U-lid Veldkamp Produkties met het winnen van de Gouden Reiger, de award voor audiovisuele doelgroepencommunicatie in Nederland, voor beste opdrachtfilm in de categorie ‘Kwaliteit / Effectiviteit’. De prijs is gewonnen met de film ‘Dit Beweegt Brabant’, geproduceerd in opdracht van de Provincie Noord-Brabant. foto: Roeland Hoefsloot

1098

MEET-UP DRINKS

Zin in een inspirerend gesprek? Of gewoon een gezellige ontmoeting, aan het begin van het weekend, bij een goed glas wijn? Om de week bij Kazerne: vrijdagmiddag aperitivo. Een informele meet-up voor uiteenlopende netwerken, altijd midden tussen de expositie, met een korte inhoudelijke noot. Wij regelen de hapjes. Sluit jij je aan bij onze community?

prikbord-uit-in-ehvn_thumb__1438867757_thumb__1441279752

UIT IN EINDHOVEN

Aanbieding adverteren

Uitsluitend voor 24U leden.
Driemaal adverteren in Uit in Eindhoven Seizoen 2017/2018 met korting! De advertentie komt terecht in de Uitkrant op vooraf gereserveerde momenten (kalendermaanden).
Oplage 42.000 stuks, waarvan 32.000 h-a-h- verspreid wordt en de rest verdeeld wordt op ruim 900 uitgiftepunten in Eindhoven en omgeving. Interesse? Stuur dan een mail.

ICT AANBODKRANT | UWV

Uit onderzoek blijkt dat werkgevers in deelsectoren moeite hebben om hun vacatures te vervullen. Dit geldt onder meer voor de ICT. Reden voor UWV om via een ICT Aanbodkrant vraag en aanbod te stimuleren en te ondersteunen. De ICT Aanbodkrant bevat een selectie van werkzoekenden ICT Professionals die (per direct) beschikbaar zijn en uiteenlopende werkervaring hebben opgedaan binnen de IT. Interesse? Vraag de krant hier aan!

Vragenbank logo goed

DE VRAGENBANK

De beste studenten van de TU/e gaan aan de slag met innovatievraagstukken van MKB´ers, Hightech-bedrijven en installateurs. Door De Vragenbank kunnen MKB’ers nu vroegtijdig in contact komen met hoogopgeleide studenten (en dus potentiële toekomstige werknemers) en tegelijkertijd profiteren van actuele, wetenschappelijke kennis. Klik hier om jouw vraag in te dienen en voor informatie over de praktische werkwijze.

LOGO-ITPRO-NIEUW

GEZOCHT:

Office Manager m/v 32-40 uur: IT Pro is gestart in 1997 en maakt een mooie en gezonde groei door. We zijn een enthousiast en gedreven team in een continu veranderende en dynamische wereld. We zoeken een collega, die het een uitdaging vindt om verder te groeien
en ook met nieuwe ideeën bij kan dragen in een mooie ICT wereld. Kennis van deze wereld is een pré maar niet noodzakelijk. Leergierig, enthousiast, teamspeler, zijn de eigenschappen die we zoeken in onze nieuwe collega! Christ@itpro.nl

prikbord-27

TRAINING BINDEN EN BOEIEN VAN PERSONEEL

Baker Tilly Berk organiseert op 17 april van 9:30 – 15:30 uur de training Binden en boeien van personeel. Veel bedrijven worstelen op dit moment met het behoud van personeel. Hoe kun je een aantrekkelijk werkgever zijn? Wat motiveert medewerkers? Wat motiveert verschillende generaties op de werkvloer? Voor meer info klik hier.

prikbord

TOPSTATE BOOSTCAMP

Het belangrijkste instrument in je business ben jezelf. Als je niet optimaal functioneert dan zie je dat vaak terug in je (bedrijfs)resultaten. Wil je duurzaam op hoog niveau presteren dan moeten je achterliggende fysiologische systemen in topvorm zijn. Train gratis met de BoostCamp mee en krijg grip op je energieleverancier en de mindfucks van je brein. Klik hier voor meer info.

prikbord

GRATIS ONLINE COURSE ‘WAARDEREND VERANDEREN’

Deze wereld vraagt veel van het vernieuwend vermogen van organisaties; hoe kan je telkens weer flexibel inspelen op snel opeenvolgende ontwikkelingen. Klassieke verandermethoden blijken daarbij steeds meer over de houdbaarheidsdatum. De MOOC ‘Waarderend Veranderen’ is een gratis interactieve online course van 5 weken, met daaraan verbonden een afsluitend live-event, waarin alle deelnemers elkaar en diverse experts ontmoeten. Klik hier voor meer info.

expo 2 go

EXPO-2-GO

Mansveld Expotech (MX) lanceert officieel het concept Expo-2-Go. Dit concept biedt klanten de mogelijkheid om apparatuur met de bekende MX-kwaliteit te huren en deze zelf te installeren. De organisatie kan met behulp van Expo-2-Go snel schakelen bij een aanvraag. Daarnaast zorgt Expo-2-Go ervoor dat de klant zelf de controle heeft bij de technische installaties. Meer info.

Thumbnail24keer7_300x300

24keer7

Het ultieme social media pakket waarmee je in één keer klaar bent. SoMMedia maakt voor jou een pakket van 24 clips van ieder 7 seconden die je natuurlijk geheel naar eigen inzicht kan publiceren op social media. Elke clip heeft zijn eigen boodschap maar straalt jouw merk helemaal uit. Prijs: € 999,-. Klik hier voor meer info.

mansveld

NIEUWE SAMENWERKING MANSVELD EXPOTECH EN JAARBEURS

Mansveld Expotech en Jaarbeurs hebben onlangs een meerjarige overeenkomst getekend voor een nieuwe samenwerking. Vanaf 1 januari 2018 is Mansveld Expotech gedurende een periode van 5 jaar de exclusieve huisinstallateur van Jaarbeurs.

prikbord

10% KORTING VOOR LEDEN

Ben je lid van 24U? Dan krijg je 10% korting bij Varna Wijneneen sfeervolle moderne wijnzaak waar smaak voorop staat en hun doel is om jou van een heerlijk glas wijn te laten genieten. PROOST!

prikbord-saam-werkt

VACATURES

SaamWerkt zoekt nieuwe collega’s. Voor meer informatie klik hier of neem contact op met Ronald Braken.