prikbord

Spelregels

Heb je een aanbieding, evenement, uitnodiging, persbericht of vacature, dan kan die geplaatst worden op ons prikbord.
Geef in maximaal 50 woorden de kern van je boodschap weer en stuur deze met link en/of foto naar info@24uurinbedrijf.nl

LOGO IGLUU WEBSITE

VACATURE IGLUU

Igluu is op zoek naar een Medewerker Sales – Meetings & Events. Misschien iemand uit jouw netwerk? De medewerker sales heeft een breed takenpakket en ruime verantwoordelijkheden. Je bent het eerste contactpersoon voor bestaande en nieuwe klanten en daarmee het visitekaartje van Igluu. Lees meer.

DIS NIE OK

TEGEN DISCRIMINATIE EN VÓÓR GELIJKE BEHANDELING

Ongelijk behandeld? Vanwege dingen die er niet toe doen, zoals je geloof, leeftijd, ras of geslacht? Dat noemen we discriminatie! Ook Eindhoven zet een streep door Discriminatie. In lijn met de landelijke campagne heeft het Adviespunt Discriminatie i.o.v. de Gemeente Eindhoven een eigen ‘Eindhovense’ variant gemaakt met de DIS NIE campagne. De komende weken kun je deze campagne overal in de stad tegenkomen. Meer info.

Thinc ahead_fclogo2012

VACATURE EVENT- PROJECTMANAGER

Thinc ahead is op zoek naar een nieuw teamlid die met gave evenementen en projecten de (sport)wereld mooier wil maken. Ken of ben jij onze nieuwe Event- / Projectmanager? Check de vacature hier.

ROEL OOSTRA PRIJS

PARKTHEATER EINDHOVEN

We willen Parktheater Eindhoven van harte feliciteren met het winnen van de Roel Oostraprijs 2017, de prijs voor het meest gastvrije theater. Klaas Seelen die de prijs namens Parktheater in ontvangst nam zegt erg vereerd te zijn: ‘Het is een kroon op ons werk. Afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de klantvriendelijkheid en gastvrijheid van het theater. Maar echte gastvrijheid zit in de mensen zelf. Onze medewerkers zijn intrinsiek gemotiveerd om onze gasten een welkom gevoel te geven’. Lees meer

KMWE logo

VACATURE PRODUCTIELEIDER

KMWE Toolmanagers is op zoek naar een productieleider. Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces en het waarborgen dat gereedschappen worden vervaardigd, die voldoen aan de specificaties en afgesproken levertijden. Daarbij bewaak je de kwaliteit. Interesse? Stuur dan een mail t.a.v. Wim van Beers.

toekomstgeluid

STEUN STICHTING TOEKOMSTGELUID!

Duizenden kinderen in Nederland zijn vanwege uiteenlopende omstandigheden uit huis geplaatst. Vaak door een verstandelijke beperking en/of complexe gedragsproblematiek. De eerste fase van hun leven begint daardoor moeizaam en de toekomst lijkt uitzichtloos. Met muziektherapie biedt de Eindhovense stichting Toekomstgeluid deze kinderen een kans op een betere toekomst. Steun ons & doneer voor nieuwe projecten.

prikbord

SX SPORTSCLUB

Sporten heeft niet alleen voor jezelf en je netwerk zijn voordelen. Ook binnen je bedrijf. Ideaal voor je werknemers, want het houdt je, zoals gezegd, gezond en energiek. Sporten = Ontstressen. En dat betekent een goed herstel van een drukke werkdag! Werknemers doen nieuwe ideeën op, door na te denken tijdens het sporten. De sporter is loopbaangerichter. Uit een onderzoek van Monsterboard kwam dat 32 procent de carrière als een topprioriteit ziet. Bij niet-sporters is dat 27 procent. Sporters zijn minder vaak ziek. Gemiddeld 3 dagen per jaar t.o.v. 5 dagen bij de niet-sporter. Op dagen dat gesport wordt worden betere prestaties geleverd en wordt de tijd effectiever ingedeeld. Stimuleren dus. Meer info.

prikbord 1

DE GOUDEN REIGER

Wij feliciteren 24U-lid Veldkamp Produkties met het winnen van de Gouden Reiger, de award voor audiovisuele doelgroepencommunicatie in Nederland, voor beste opdrachtfilm in de categorie ‘Kwaliteit / Effectiviteit’. De prijs is gewonnen met de film ‘Dit Beweegt Brabant’, geproduceerd in opdracht van de Provincie Noord-Brabant. foto: Roeland Hoefsloot

studiobonkend

VACATURE MULTIMEDIA VORMGEVER

Studio Bonkend is op zoek naar een multimedia vormgever met passie voor grafische vormgeving en een grote affiniteit met de online wereld. Iets voor jou? Kijk dan snel hier voor meer info.

1098

MEET-UP DRINKS

Zin in een inspirerend gesprek? Of gewoon een gezellige ontmoeting, aan het begin van het weekend, bij een goed glas wijn? Om de week bij Kazerne: vrijdagmiddag aperitivo. Een informele meet-up voor uiteenlopende netwerken, altijd midden tussen de expositie, met een korte inhoudelijke noot. Wij regelen de hapjes. Sluit jij je aan bij onze community?

prikbord-uit-in-ehvn_thumb__1438867757_thumb__1441279752

UIT IN EINDHOVEN

Aanbieding adverteren

Uitsluitend voor 24U leden.
Driemaal adverteren in Uit in Eindhoven Seizoen 2016/2017 met korting! De advertentie komt terecht in de Uitkrant op vooraf gereserveerde momenten (kalendermaanden).
Oplage 42.000 stuks, waarvan 32.000 h-a-h- verspreid wordt en de rest verdeeld wordt op ruim 900 uitgiftepunten in Eindhoven en omgeving. Interesse? Stuur dan een mail.

ICT AANBODKRANT | UWV

Uit onderzoek blijkt dat werkgevers in deelsectoren moeite hebben om hun vacatures te vervullen. Dit geldt onder meer voor de ICT. Reden voor UWV om via een ICT Aanbodkrant vraag en aanbod te stimuleren en te ondersteunen. De ICT Aanbodkrant bevat een selectie van werkzoekenden ICT Professionals die (per direct) beschikbaar zijn en uiteenlopende werkervaring hebben opgedaan binnen de IT. Interesse? Vraag de krant hier aan!

prikbord

RUIMTE TE HUUR

Diverse ruimten te huur in het bedrijfsverzamelgebouw Ekkersrijt 4002-4012. Ruimten op begane grond alsmede op 2e verdieping.
Eigen parkeerplaats aan achterzijde. Zowel Retail als kantoor bestemming. Gelegen in een ondernemende omgeving met bedrijven als IKEA, MediaMarkt, Prodrive, Neways.  Voor meer informatie stuur een mail.

Vragenbank logo goed

DE VRAGENBANK

De beste studenten van de TU/e gaan aan de slag met innovatievraagstukken van MKB´ers, Hightech-bedrijven en installateurs. Door De Vragenbank kunnen MKB’ers nu vroegtijdig in contact komen met hoogopgeleide studenten (en dus potentiële toekomstige werknemers) en tegelijkertijd profiteren van actuele, wetenschappelijke kennis. Klik hier om jouw vraag in te dienen en voor informatie over de praktische werkwijze.

prikbord

 MKB DOORGAAN

Als accountant/boekhouder komt het u vast bekend voor, ondernemers die in (financieel) lastige situaties verkeren en pas in een laat stadium actie ondernemen. Het tijdig aan de bel trekken gebeurt te weinig en is voor MKB Doorgaan een reden om u uit te nodigen voor de ontbijtsessie ‘Vroegsignalering’ op 13 december 2017. Een bijeenkomst over hoe we samen op tijd ondernemers in Noord-Brabant kunnen bijstaan die (financiële) problemen ervaren. Meer info en aanmelden.

expo 2 go

EXPO-2-GO

Mansveld Expotech (MX) lanceert officieel het concept Expo-2-Go. Dit concept biedt klanten de mogelijkheid om apparatuur met de bekende MX-kwaliteit te huren en deze zelf te installeren. De organisatie kan met behulp van Expo-2-Go snel schakelen bij een aanvraag. Daarnaast zorgt Expo-2-Go ervoor dat de klant zelf de controle heeft bij de technische installaties. Meer info.

Thumbnail24keer7_300x300

24keer7

Het ultieme social media pakket waarmee je in één keer klaar bent. SoMMedia maakt voor jou een pakket van 24 clips van ieder 7 seconden die je natuurlijk geheel naar eigen inzicht kan publiceren op social media. Elke clip heeft zijn eigen boodschap maar straalt jouw merk helemaal uit. Prijs: € 999,-. Klik hier voor meer info.

mansveld

NIEUWE SAMENWERKING MANSVELD EXPOTECH EN JAARBEURS

Mansveld Expotech en Jaarbeurs hebben onlangs een meerjarige overeenkomst getekend voor een nieuwe samenwerking. Vanaf 1 januari 2018 is Mansveld Expotech gedurende een periode van 5 jaar de exclusieve huisinstallateur van Jaarbeurs.

prikbord

10% KORTING VOOR LEDEN

Ben je lid van 24U? Dan krijg je 10% korting bij Varna Wijneneen sfeervolle moderne wijnzaak waar smaak voorop staat en hun doel is om jou van een heerlijk glas wijn te laten genieten. PROOST!

prikbord-saam-werkt

VACATURES

SaamWerkt zoekt nieuwe collega’s. Voor meer informatie klik hier of neem contact op met Ronald Braken.