prikbord

LEDEN VOOR LEDEN TIJDENS DE CORONACRISIS

Wij stellen ons prikbord beschikbaar voor onze leden om berichten te plaatsen omtrent de coronacrisis. Heb je een verhaal, mededeling, persbericht of tips dan kan die geplaatst worden op ons prikbord. Geef in maximaal 100 woorden de kern van je boodschap weer en stuur deze met link en/of foto naar events@24uurinbedrijf.nl

MENTALE BEGELEIDING TIJDENS DE CORONACRISIS

Medewerkers gaan uiteenlopend om met de huidige situatie in Nederland. Houd hierover contact met je werknemers en begeleid ze in hun eigen manier van coping. Adviezen aan werknemers:

– Probeer een zinvolle dagelijkse structuur in de nieuwe routine te brengen

– Blijf met collega’s en familie praten en overleggen

– Zoek afleiding en wees niet teveel gefocust op al het coronanieuws

– Beweeg en ga zo veel mogelijk naar buiten

Mocht een werknemer behoefte hebben zijn of haar hart te luchten, laat het je HR collega of mij, Rinse Rooker (0683079101), weten en dan word je in contact gebracht met Joost de Kruijter of Pascale Bongers.

GEZELLIGHEID IN HUIS CREËREN!

Ineens is mijn agenda leeg en zijn alle opdrachten verzet. Stil zitten is niks voor mij dan maar kijken wat er wel mogelijk is. Dinsdagen en donderdagen bezorg ik maaltijden en in het weekend Turkse mezzeschaal. Tijd om gezelligheid thuis te creëren of je medewerkers spontaan te verrassen.  Zit je in nood en denk je dat ik je ergens mee kan helpen laat het me ajb. weten. Ja, ik beloof je dat ik ook ga vragen als ik wat nodig heb. Tijd om elkaar te helpen/steunen! Ik wens iedereen heel veel sterkte en succes. Gülnur Nielen – Saridayi.

RICHTLIJNEN VEILIG BOUWEN MET HET CORONAVIRUS

Afgelopen maandag 23 maart 2020 heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het Coronavirus. VB Groep heeft daarom posters (A4, A3 en A2 formaat) met de maatregelen die we binnen de gehele organisatie toepassen gemaakt. Deze zijn niet alleen digitaal beschikbaar gesteld maar zullen ook zo spoedig mogelijk worden verspreid op bouwplaatsen en overige locaties. Als VB Groep stimuleren wij veilig werken, zeker ook nu. Met deze link kunt u bij de bronbestanden. Deze zijn rechtenvrij aan te passen voor iedereen beschikbaar. Resultaat komt samen, ook in de strijd tegen Corona. Veilig Bouwen doen we samen!

MAATSCHAPPELIJKE INITIATIEVEN IN EINDHOVEN TIJDENS CORONA-PERIODE

Eindhoven365 heeft de website thisiseindhoven.com uitgebreid met tweetalige content. Het is bedoeld om ondernemers en (internationale) bewoners te steunen in deze Corona-periode en om maatschappelijke initiatieven te promoten. De website bevat onder meer thuis blijf tips, een overzicht van lokale maatschappelijke initiatieven en een overzicht van horeca afhaal- en bezorglocaties.

SMILE THERE’S WINE!

Varna Wijnen blijft vooralsnog open. Je kunt dus nog steeds genieten van mooie wijnen bij je thuis. Vanzelfsprekend nemen we de extra hygiënemaatregelen in acht. Blijf je liever binnen? Dan bezorgt Varna de komende weken vanaf 6 flessen GRATIS bij je thuis tot aan de voordeur*. Geef je bestelling telefonisch of via mail aan ons door en wij maken zo snel mogelijk een afspraak om de wijnen bij je af te leveren. Blijf gezond, Smile…there’s wine! Varna Wijnen, tel: 040 2372851

MAATREGELEN VOOR ONDERNEMERS

De gevolgen van de huidige Corona omstandigheden raken ons allemaal. Ook voor ondernemers zijn het bijzondere tijden. Het is op het moment niet te voorzien hoe het virus zich gaat ontwikkelen en welke maatregelen van de overheid in dat verband genomen gaan worden. Met alle onzekerheid van dien. Om ondernemers in deze onzekere omstandigheden te informeren over mogelijke maatregelen heeft HVG Law een webinar gehouden waarin nu prangende onderwerpen aan bod komen. Dit zijn onder meer NOW, nakoming van contractuele afspraken en de impact op fusies en overnames. Het webinar is hier terug te kijken en diverse publicaties via deze link. Siem Huijbregts – advocaat.

GROOT NIEUWS!

Het doet ons genoegen om u het krakend-verse nieuws te vertellen, dat vanaf nu DJ Workwear + Premium Gifts, Creagivity en Creawear samen verder gaan als CreaGiftsWear! Een nieuwe naam en een nieuwe uitstraling. Een belangrijke en weloverwogen stap, waarmee we onze nieuwe doelstellingen kunnen gaan behalen. Natuurlijk om u nog beter van dienst te kunnen zijn en nog creatievere invullingen te geven aan uw wensen op het gebied van promotionele geschenken en bedrijfskleding.