prikbord

Spelregels

Heb je een aanbieding, evenement, uitnodiging, persbericht of vacature, dan kan die geplaatst worden op ons prikbord.
Geef in maximaal 50 woorden de kern van je boodschap weer en stuur deze met link en/of foto naar info@24uurinbedrijf.nl

NATIONAAL THEATERWEEKEND  IN HET PARKTHEATER

In het weekend van 24-26 januari vindt voor de vijfde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Tijdens dit weekend bieden ongeveer tachtig theaters voorstellingen aan. Ook het Parktheater doet dit jaar weer mee en heeft 4 verschillende voorstellingen op het programma staan.
Theater is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: voor slechts €10,- (excl. 1 euro servicekosten)  bezoek je een voorstelling.

Kaartverkoop via www.parktheater.nl of 040 -2 11 11 22

TECH TO MARKET IS HIRING

Tech To Market is looking for a smart marketer, up for a challenge, who wants to be part of this region’s mission of becoming the ‘high-tech capital of the world’. You will work for one, or some, of our highly ambitious clients in Brainport Eindhoven and beyond. Read more.

OPEN HIRING

Als tweede bedrijf in Nederland gaat Chain Logistics voor zijn vestiging in Uden nieuwe medewerkers aannemen via het grensverleggende concept van Open Hiring. Zij hoeven niet te solliciteren om aan een baan te komen en naar hun cv en arbeidsverleden wordt niet gekeken. Als ze maar gemotiveerd zijn en denken het werk aan te kunnen. Kandidaten melden zich aan en worden op een vacaturewachtlijst gezet. Zodra er een werkplek is, kunnen ze aan de slag. Voorlopig gaat het om productiewerk (assembleren). Wie daarvoor interesse heeft kan zich vanaf nu inschrijven bij Chain Logistics in Uden. Voor meer info klik hier.

10% KORTING VOOR LEDEN

Ben je lid van 24U? Dan krijg je 10% korting bij Varna Wijneneen sfeervolle moderne wijnzaak waar smaak voorop staat en hun doel is om jou van een heerlijk glas wijn te laten genieten. PROOST!