24U-ONLINE-EVENT

TERUGBLIK 24U
HERFSTBORREL WATT #05

18.11.2022 | 24U HERFSTBORREL / WATT #05

Afgelopen vrijdag lanceerden we alweer de vijfde editie van WATT met als thema mobiliteit. Deze mooie herfstborrel vond plaats op een droomlocatie van vele aanwezigen namelijk bij ASV Mercedes-Benz. Wie is er niet met regelmaat langs gefietst als puber op weg naar school?

Tussen prachtige bolides lanceerde David van Iersel- Pinxt samen met Cees Hendriks het nieuwe blad. Ruim 120 aanwezigen genoten van de heerlijke hapjes van Delicious at Home en kwamen weer op verhaal met elkaar. De herfstborrel is een onderdeel van 24 uur in bedrijf, een event waarin wij de verbinding niet op een actieve manier faciliteren maar waar je niet verloren loopt!

In maart is het weer tijd voor de volgende borrel, zien we je dan?

 

Fotografie door Charlotte Grips Fotografie. Meer foto’s van dit event vind je hier.

WATT lezen? Bestel WATT#05: Mobiliteit

of een van de eerdere edities:

FOTO'S

OOK EEN KEER EEN VAN ONZE EVENTS BIJWONEN?

24U Kick off

Spreker(s): Dirk van Meer

Locatie: Philips Stadion

24U Kick off

Spreker(s): Willem van der Leegte

Locatie: High Tech Campus

OVER WATT

WIE

WATT is erop gebrand om de energie van de regio door te geven. De bevlogenheid van jonge honden, de onbegrensde ambities van expats, de denkkracht van strategen, de vakliefde van ambachtslieden en het verlangen van starters. WATT vangt hun vuur en deelt de vonken.

WATT

WATT is er voor en door de regio Brainport.
Voor iedereen die onderneemt en buitengewoon nieuwsgierig is. Voor degene die over de grenzen kijkt en niet wacht op de actualiteit. WATT is er voor iedereen die stilstaat bij de mensen áchter de merken. Omdat we willen weten wat ze beweegt.

WAAROM

Geen glossy successtory’s, maar eerlijke verhalen. Recht voor z’n raap. WATT Magazine is diepzinnig qua inhoud, luchtig in design en direct in beeld en taal. Want alleen eerlijke content vertelt het échte verhaal. Van elke ondernemer.

Terug naar al het nieuws

Share

Zet in je beginscherm

Klik hieronder om de 24U website in het beginscherm van je telefoon te zetten