TERUGBLIK
24U KICK OFF
JOIN US

21.03.2023 Join Us

Eenzaamheid! Een onderwerp waar we het misschien niet graag over hebben maar waar we wel mee te kampen hebben. 11% van de jongeren voelt zich langdurig eenzaam.

De dag begon met het persoonlijke verhaal van Mariska Pinxt van Iersel over haar dochter. Zij was één van de vele jongeren die worstelde met eenzaamheid. En haar weg terugvond met hulp van Stichting Join Us. Gestart vanuit Veghel door Jolanda van Gerwe en inmiddels in heel Nederland actief.

Jolanda raakte de aanwezige ondernemers in het hart met het nummer dat Typhoon schreef voor haar stichting: ‘Alleen in de pauze’. ‘Wat kunnen wij doen?’, was een veel gestelde vraag. Het onderstreept de grote waarde die werkgevers hebben bij maatschappelijke uitdagingen. Eenzaamheid, uitsluiting, het zijn problemen van ons allemaal. En de ‘oplossing’ dus ook. “Wat kunnen wij doen?” “Welke vragen stel ik aan mijn medewerkers?” Op deze ochtend dachten 155 ondernemers vol enthousiasme mee over de aanpak van eenzaamheid bij jongeren. Een groot maatschappelijk probleem moeten we samen aanpakken vond het merendeel.

Fotografie: Charlotte Grips

OOK EEN KEER EEN VAN ONZE EVENEMENTEN BIJWONEN?

24U Kick off

VDL

Speker(s): Willem van der Leegte

Locatie: High Tech Campus

Tickets >

Mar21

24U Masterclass

TOEKOMSTBESTENDIG ORGANISEREN

Speker(s): Jaco Jansen - Frank Brilman - Jeroen Veldkamp

Locatie: Brainport Human Campus- Helmond

Tickets >

Mar22

24U Kick off

DIGITALE ETIQUETTE

Speker(s): Aaron Mirck

Locatie: Evoluon

Tickets >

Apr23

24U Kick off

VERSCHILLENDE GENERATIES OP DE WERKVLOER

Speker(s): Iris Gündel

Locatie: MELT bij Avular

Tickets >

Jul03

Scroll naar boven