TERUGBLIK 24U
ZOMERBORREL
WATT #04

21.07.2022 | 24U ZOMERBORREL / WATT #04

Aan de start van de zomervakantie, presenteerden wij vol trots de vierde editie van het WATT Magazine, met deze keer als thema kapitaal. Verzameld op een echt Eindhovens strand, terwijl de genodigden luisterden naar een mooie bijdrage van Peter Kentie, Manon Pijnenburg, Renske Groenen, Sabi Tolou en Jeroen Adriaans, werd het nieuwe magazine gepresenteerd.

De reacties zijn fijn om te horen en positief. We hebben met een mooi team een persoonlijke en energieke editie gemaakt. Over werkgeluk en samenwerken en hoe deze ingrediënten belangrijk zijn voor een onderneming. Het was een gezellige middag, waarbij nieuwe contacten werden gelegd en leuke verbindingen zijn ontstaan.  Tot de volgende!

 

OOK EEN KEER EEN VAN ONZE EVENTS BIJWONEN?

OVER WATT

WIE

WATT is erop gebrand om de energie van de regio door te geven. De bevlogenheid van jonge honden, de onbegrensde ambities van expats, de denkkracht van strategen, de vakliefde van ambachtslieden en het verlangen van starters. WATT vangt hun vuur en deelt de vonken.

WATT

WATT is er voor en door de regio Brainport.
Voor iedereen die onderneemt en buitengewoon nieuwsgierig is. Voor degene die over de grenzen kijkt en niet wacht op de actualiteit. WATT is er voor iedereen die stilstaat bij de mensen áchter de merken. Omdat we willen weten wat ze beweegt.

WAAROM

Geen glossy successtory’s, maar eerlijke verhalen. Recht voor z’n raap. WATT Magazine is diepzinnig qua inhoud, luchtig in design en direct in beeld en taal. Want alleen eerlijke content vertelt het échte verhaal. Van elke ondernemer.

Fotografie door Charlotte Grips Fotografie. Meer foto’s van dit event vind je hier.

WATT lezen?

  • Bestel WATT #01: Impact
  • Bestel WATT #02: Familie
  • Bestel WATT #03: Onverwacht
  • Bestel WATT #04: Kapitaal
Terug naar al het nieuws

Share

Zet in je beginscherm

Klik hieronder om de 24U website in het beginscherm van je telefoon te zetten