Terugblik op 2020

05.01.2021 | In maart ’20 ging de wereld ineens op slot. Althans zo leek het. Na de eerste weken van paniek, werd de nieuwe situatie al vrij snel het tijdelijke ‘normaal’. We zijn bijna een jaar verder en gelukkig zijn de eerste vaccins een feit.   

Vanuit 24U zijn we direct gestart met het bellen van al onze leden. Niet alleen om te horen hoe het iedereen vergaat maar vooral om te kijken waar en hoe we ook nu zinnige verbindingen kunnen maken. Dat lukte gelukkig op veel gebieden goed. De ondernemersmentaliteit draaide bij alle bedrijven overuren en er was een grote bereidheid tot samenwerken.

We verruilden in 2020 meerder keren het fysieke podium voor een online sessie. Gelukkig niet met minder publiek want onze leden woonden ook tijdens corona onze events in groten getale trouw bij. En ook niet met de minste sprekers. We keken onder meer de kunst van remote werken af van Alex Malone, leerden wijze lessen voor een crisis van Annemarie van Gaal en smulden van het indrukwekkende ondernemersverhaal van sterrenchef Dick Middelweerd. Aan het einde van het jaar hebben we een online kooksessie gehouden met onze leden. Onder begeleiding van Gülnur Nielen werden op zo’n zestig adressen heerlijke borrelhapjes bereid en aan het einde werd er fanatiek geproost op het nieuwe jaar.

We hebben bepaald niet stil gezeten. Naast het organiseren van events modereerden we wekelijks meerdere 24U CONNECT gesprekken. Dit zijn ‘keukengesprekken’ van circa twee uur met 4 tot 5 ondernemers. Dat leidde ook in 2020 tot mooie verbindingen en antwoorden op heel veel hulpvragen. Ook deelden we veel nieuws via onze social mediakanalen en maakten we minireportages van een aantal van onze leden onder het motto #24Uoneminute (zie het voorbeeld hieronder).

Accelereren
2020 was ook voor 24U het jaar van schakelen, én van accelereren….
We hebben stevig gebouwd aan het professionaliseren van onze interne processen. Met de komst van Inge Manders en Petra van Veldhuizen is ons team verder versterkt en uitgebreid. We hebben onze brandmovie gepresenteerd, de website vernieuwd en het WATT magazine – dat medio 2021 zal verschijnen – al stevig in de steigers staan. Kortom: we laten 2020 voldaan achter ons en zijn klaar voor 2021!!

Terug naar al het nieuws

Share

Zet in je beginscherm

Klik hieronder om de 24U website in het beginscherm van je telefoon te zetten