Van netwerk
naar platform....

15.01.2021 | In februari 2021 lanceerde 24U deze nieuwe website. De oude was toe aan een modernere jas en een uitstraling die beter past bij anno nu. Ook sorteert de nieuwe website voor op de toekomstige ontwikkelingen binnen 24U. 

“Hij moet beter aansluiten bij de kernwaarden waar wij met 24U voor staan. Ook moet de ‘achterkant’ goed kunnen communiceren met onze vernieuwde interne processen. En last, but zeker not least: Hij moet flexibel kunnen ‘dealen’ met wat we in petto hebben voor onze leden in de nabije toekomst.” Want naast het organiseren van ontmoetingen en het faciliteren van de dialoog gaat 24U meer en meer inzetten op ‘verhalen halen en delen’.

Dit is zo’n beetje de korte versie van de briefing die medio 2020 op tafel lag voor de nieuwe website. Samen met Albert Wijnen maakten we de eerste schetsen en gingen we aan de slag met Erik van Schenk Brill (Brill.Digital) voor het ontwerp en de bouw van de website en het CMS. Het team van 24U werd prachtig vastgelegd door Mirella Sleenhoff. Voor de aansluiting met ons fonkelnieuwe CRM systeem schakelden we regelmatig met Tim Offermans (SuperOffice). Met deze samenwerking is een stevig fundament gelegd voor de verdere uitbouw van content via offline en online media.

Vervang je 24U app
Staat onze app op jouw smartphone? Verwijder deze en vervang hem in twee stappen door de nieuwe website (1. Ga op je mobiel naar onze website; 2. Voeg hem toe aan je beginscherm – zoals de melding aangeeft)

Vragen? Laat gerust een bericht achter!

Terug naar al het nieuws

Share

Zet in je beginscherm

Klik hieronder om de 24U website in het beginscherm van je telefoon te zetten