VERSTERKING
TEAM 24U

04.01.2021 | Sinds januari versterkt Petra van Veldhuizen het team van 24 uur in bedrijf. Als Business Development Manager zal zij zich hoofdzakelijk bezighouden met de verdere groei en ontwikkeling van 24U.

Petra woont al een geruime tijd (20 jaar+) in Eindhoven met haar gezin en is vaak in het Eindhovense te verkennen. Zij is trots op ‘haar’ stad vanwege de enorme dynamiek, ambities, het internationale karakter en de mensen.

Haar zakelijke achtergrond ligt met name in de beauty branche waarbij zij diverse commerciële functies heeft bekleed. De afgelopen jaren heeft zij een groot zakelijk en sociaal netwerk in de regio opgebouwd. Haar ervaring ligt met name op het aangaan en uitbreiden van nieuwe langdurige relaties. Petra heeft een brede interesse in de diverse branches en wat ondernemers nu écht ‘beweegt‘.

Petra gaat met veel plezier het gesprek aan met ondernemers die willen groeien in kennis, kunde en hun zakelijk netwerk. Hiervoor zal zij veel onderweg zijn, alsmede voor haar betrokkenheid bij de introductie van het WATT magazine (verschijnt vanaf medio 2021).

Afspraak maken? petra@24uurinbedrijf.nl

Terug naar al het nieuws

Share

Zet in je beginscherm

Klik hieronder om de 24U website in het beginscherm van je telefoon te zetten