WE DRAAIEN DE KLOK EVEN TERUG

30.o9.2022 | 10 JAAR 24U

Terug naar 2012, toen 24 uur in bedrijf (24U) zich als een kiempje omhoog wurmde. Begonnen met tientallen leden die vertrouwen hadden in dit initiatief, is nu uitgegroeid tot een community van formaat. Daarom vieren we vrijdag met onze leden in Het Speelhuis in Helmond de dynamische jaren die achter ons liggen en daarmee geven we meteen het startsein voor de volgende tien. Want al die jaren smaken naar meer.

Dit jubileum zal voelen als een ‘best of’ van 10 jaar 24U. We starten met onze vertrouwde 24U Kick Off. De spraakmakende keynote – zijn naam blijft nog verrassing –  liet eerder al een diepe indruk achter. Op veler verzoek vertelt hij nogmaals zijn aangrijpende verhaal.

 

Daarna gaan we ouderwets vonken. De laatste talkshow van 24U VONKT! dateert van 2019, en wordt eenmalig (of toch niet ..?) nieuw leven ingeblazen. Aan tafel bij David van Iersel – Pinxt zit oud-burgemeester Rob van Gijzel die een licht schijnt op zijn oude stadje en op de groeistuipen van de Brainport-regio. In diezelfde regio waar zijn dochter Mindel van Gijzel als tech-lady werkzaam is bij ABB. Ook zij schuift aan en schetst hoe robotica onze toekomst zal verrijken. Rick Scholte, momenteel pionierend hoe hij met Sorama gaat internationaliseren, deelt (nèt terug uit de VS) zijn ervaringen. En Geranne Engwirda, eindverantwoordelijke van het Catharina Ziekenhuis zal praten over de toekomst van de zorg.
Wat kunnen we vrijdag nog meer verwachten? Muziek en natuurlijk de gemoedelijke en energieke sfeer die onze leden al 10 jaar meebrengen naar onze events.

Proost. Op jullie!

Terug naar al het nieuws

Share

Zet in je beginscherm

Klik hieronder om de 24U website in het beginscherm van je telefoon te zetten