TERUGBLIK
24U KICK OFF | THE MOST EXCITING FOOD START UP IN THE WORLD

25.01.2024 24U Kick Off RON SIMPSON

Je hebt keynotes en je hebt keynotes…
Deze ochtend was er vooral een inspirator voor de bijna 200 leden en partners in het Philips Stadion tijdens de 24U kick off. Maar niet in de laatste plaats een inspirator voor ons. Circa een jaar kennen we elkaar. Aanleiding? Zijn platform Skybox in de A’DAM Toren in Amsterdam, is een broedplek voor niet alleen creatieve geesten, maar vooral voor leergierige jonge ondernemers die ‘aangaan’ op de ervaringsverhalen van de ervaren ondernemers in het veld.

Daarnaast is Ron Simpson een creatief ondernemer. Getuige ook de keynote die hij deed over ‘zijn’ The Avocado Show en hoe hij het idee naar de markt heeft gebracht. De hele reis van onderzoek tot uiteindelijk tientallen vestingen over de hele wereld en alles daartussen. Een fascinerend, maar ogenschijnlijk zo eenvoudig tot stand komend concept, dat onbewust en onbedoeld miljoenen viewers en volgers kreeg en een hype was geboren.

Na de keynote hadden de Partners van 24 uur in bedrijf een meet & greet met Ron en gaf hij een masterclass op maat over hoe een merk (die we zelf mochten noemen, dat werd Under Armour) gepitcht moet worden aan de hand van zijn ‘pitch wheel’ en zoomde tevens in op vraagstukken van de aanwezigen. Binnenkort ook een uitgebreid interview in WATT Magazine.

OOK EEN KEER EEN VAN ONZE EVENEMENTEN BIJWONEN?

24U ZOMER

Borrel

Spreker(s):

Locatie: Paviljoen Genneper Parken

Tickets >

Jun26

24U Kick off

VERSCHILLENDE GENERATIES OP DE WERKVLOER

Spreker(s): Iris Gündel

Locatie: MELT bij Avular

Tickets >

Jul03

24U Kick off

HET CREËREN VAN EFFECTIEVE IMPACT

Spreker(s): Frank de Ruwe aka Streetart Frankey

Locatie: Philips Stadion

Tickets >

Aug30

24U Kick off

ONTWERPKRACHT IN VERBINDING

Spreker(s): Katja Pahnke

Locatie: Van der Valk Hotel Eindhoven

Tickets >

Oct08

Scroll naar boven