TERUGBLIK
24U KICK OFF | MENTALE VEERKRACHT

Terugblik 24U SPECIALS MICHAEL KORTEKAaS

Een week geleden organiseerde we samen met PSV en DPG Media Nederland een netwerkwandeling. De wandeling viel deels in het water door regen maar dat weerhield een deel van de groep ondernemers niet om binnen te blijven! Circa 50 leden waagden de gok en wandelden met elkaar door de bossen, door de regen, plassen en met hier en daar wat obstakels. Op een natuurlijke manier kwamen diverse rollen naar boven, want wie neemt de leiding als je wat obstakels moet overwinnen? Uit ieders comfortzone zorgde de survival voor goed teamwork. De andere groep is binnen gebleven in ’t Buitenhuys en ging actief netwerken. Diverse businessleden ontmoetten elkaar, leerden elkaar kennen en er werden meteen mooie vervolgafspraken gemaakt.
Daarna was de beurt aan Michael Kortekaas. Hij gaf een inspirerende keynote over mentale veerkracht. Ga van weerstand naar leerstand. ‘Gewoon’ doen is 1 van de sleutels tot echte verandering.
 
Het was een geslaagde ochtend en dank aan PSV en DPG voor de fijne samenwerking! En ORANGE BLEND dank voor de heerlijke koffie.

Foto's

OOK EEN KEER EEN VAN ONZE EVENEMENTEN BIJWONEN?

24U ZOMER

Borrel

Spreker(s):

Locatie: Paviljoen Genneper Parken

Tickets >

Jun26

24U Kick off

VERSCHILLENDE GENERATIES OP DE WERKVLOER

Spreker(s): Iris Gündel

Locatie: MELT bij Avular

Tickets >

Jul03

24U Kick off

HET CREËREN VAN EFFECTIEVE IMPACT

Spreker(s): Frank de Ruwe aka Streetart Frankey

Locatie: Philips Stadion

Tickets >

Aug30

24U Kick off

ONTWERPKRACHT IN VERBINDING

Spreker(s): Katja Pahnke

Locatie: Van der Valk Hotel Eindhoven

Tickets >

Oct08

Scroll naar boven